congrat to taff&anna

UDAMEN

New member
congrat to taff&anna../images/Emo48.gif

מזל טוב לטאף ואנה (למי שלא היה ולא יודע) אז טאף קלארק הציע נישואים לאנה במטוס זה היה פשוט יפה ומרגש טאף הוציא את הטבעת בגובה 3000 רגל ירד על ברכיו וביקש/שאל את אנה התנשאי לי??? בגובה 4000 רגל התשובה לא איחרה לבוא. 1000 רגל לקבלת החלטה כה גורלית ??????? מסתבר שזה מספיק זמן אם יודעים מה רוצים אז אני רוצה לאחל לשניהם מזל טוב הרבה אושר והרבה צניחות יפות ובטוחות

Icarus Canopies

New member
מצטרף לכל מילה!!!!!!!!

היה תענוג ללוות את הזוג הטרי ברגע המרגש הזה! מזל טוב!!! UV

אני רוצה להצתרף לאיחולים

אז אנה וטאף מזל טוב(טאף אני יודע שאתה לא מבין מה רשום מקווה שאנה תתרגם) בכל אופן חבל שלא הייתי נוכח נשמה שהיה אחלה כינוס אז המון מזל טוב

CUT II CUT

New member
../images/Emo49.gif לאנה וטאף

המון המון המון מזל טוב אושר ועושר בריאות ושמיים כחולים, ושהחיים המשותפים שלכם יראו יותר טוב מהג'ונגל היום.

photofix

New member
YO PEOPLE

ANNA AND TAFF NOW THAT I SEE IT,SORRY I COULDN'T B THERE WISH YOU THE BEST AND HOW WE SAY IN ISRAEL:"KIDS FROM WALL TO WALL" BEST WISHES EREZ KASHY

The Sheriff

New member
Congrats man !!

Wish you all the best !!!! Cheers P.s Erez, don't be a broun nose, you wont be hired for the video....

miss loulou

New member
Love is in the air!../images/Emo23.gif

i wish you to be in a constant "free fall" in love in a sky of happiness....
congratulations!!

FlyingMoo

New member
אני לא יוגע מה איתך לולו.....

אבל כל מה שאני רואה בתמונה זה תחת!!!

miss loulou

New member
טוב..מו...זה הזמן מאמי...

עזוב אותך מפרות... go and find you a flesh and bones woman dude!!!!!!

miss loulou

New member
מעניין מאיפה אתם רואים...

במחשבה שניה מהירה..לא כל כך לא..סליחה..

taffclarke

New member
thanks every body

anna and i would like to thank everybody for a great jump and the kind messages you have sent it was a great jump and fun to be on the plane and share the moment with you all. photos and video will be up as soon as i can get it on to my pc. blue skies taff

למעלה