confused

naarden

New member
confused

my baby is 9 months old, i breastfeed him quite often but he also eats almost everything possible... i cannot decide on the right number of meals he should eat, it seems that whenever i offer something - he takes it (for the TSISI he never never sais no). My worry is less about the quantities but more about the frequency, for example, if he gets every 2-3 hours something to eat - is it too much ? shouldnt his digestion system rest a bit ? Lately he gets about 3-4 solids meals (Daysa, vegetables+meat, fruit, Yogurt) and also about 4 breastfeeding. what do you think ?? im so confused!! t

zimes

New member
תינוקות הם אנשים

יש כאלה שאוכלים 3 פעמים ביום, ויש - כל שעה וחצי. את לא צריכה להפוך את כל היום לארוחה אחת, אבל ארוחה כל שעתיים-שלוש נשמע לי (הלא מקצועית, שאלתך צריכה להיות מופנית לתזונאית) סביר. גם אצלינו יש שלוק ציצי בכל הזדמנות - לפני האוכל, בזמן האוכל, אחרי האוכל. כל עוד טוב לך עם זה - אין סיבה לעשות עם זה משהו. עם הזמן תדירות השלוקים ואורכם יורדים.

ציפי ג

New member
יניקה זה לא רק אוכל ../images/Emo104.gif

אלא גם שתיה. יכול להיות שהוא צמא. גם ילדי הבוגרים אוכלים כך. כל שעה וחצי שעתים, הם באים לשאול מה יש לאכול. יש לנו בבית מאכלים קלית לעיתות רעב - יוגורטים, פיתות וכו´. סה"כ במשך היום הם אוכלים לא הרבה, אבל זה נמשך על פניכל שעות היום. מזל שגם אני כזו, אז אני לא נבהלת. כולנו מאוד רזים.

zimes

New member
הילדים שלי מסוגלים ל -

שלוק מים - שלוק ציצי. הם פשוט יודעים מה הם רוצים!

אני יכולה להעיד על זה../images/Emo6.gif

אחרי שהייתי אצל צימס בוקר שישי וראיתי איזו "שלוקיאדה" הולכת שם כל שניה וחצי- והכל כפול שתיים- ובכן צל´´ש כבר אמרנו?

אומרים שזה דווקא יותר בריא ../images/Emo127.gif

אומרים שדווקא יותר בריא ונוח לקיבה לאכול הרבה ארוחות קטנות ולא כמה גדולות (גם אני ככה דרך אגב). התינוק שלך חכם והוא יודע מה טוב בשבילו אז תסמכי עליו ותתני לו להחליט מתי הוא רוצה לאכול ומתי לשתות (ציצי, דרך אגב, זה 90% מים ככה שאת לא צריכה להתייחס אל זה דווקא כעוד ארוחה וזה גם דרך להרגיש אותך ולהיות קרוב אליך ולקבל חום ולהרגיש את דפיקות הלב שלך וכו´ וכו´ וכו´). נראה לי בסדר גמור תמשיכו להנות ולזלול...

Shellylove

New member
נורמלי לחלוטין!!!

אצלנו בגיל הזה היה בדיוק אותו דבר וגם היום סדר הארוחות הוא כזה: יניקת בוקר, בגן - ארוחת בוקר בערך ב-9:00, אח"כ פרי, ארוחת צהריים בסביבות 12:30 ובערך ב-15:00 ארוחת ארבע, בארבע מגיעים הביתה - ציצי (דבר ראשון), אחרי שעה היא רוצה נשנוש (פרי, צ´יריוס או לפעמים עוד ציצי) ובערך ב-19:00 ארוחת-ערב.

גם לי לפעמים נדמה שאייל לא מספיק

לאכול כל היום: הוא קם בשש-שש וחצי ויונק. לפני שהוא יוצא מהבית (בשבע) הוא אוכל פרוסה עם משהו ומלפפון/עגבנייה. בשמונה וחצי הוא אוכל ארוחת בוקר בפעוטון (מאוד מלאה) בסביבות עשר הוא מקבל פרי. בשתים עשרה הוא אוכל ארוחת צהריים (מ-א-ו-ד מלאה). בשלב הזה הוא נרדם לשעתיים וחצי אז הוא עושה הפסקה ארוכה
בשלוש וחצי-ארבע הוא מקבל פרוסה עם משהו לפני שהוא יוצא הביתה מהפעוטון. מגיעים הביתה - הוא אוכל אגס או שניים (או פירות אחרים) בשש הוא אוכל ארוחת ערב (לוקח לו בערך שעהוחצי לסיים לאכול) ואז אמבטיה, סיפור ובסביבות שמונה הוא יונק והולך לישון. כמו שאמרתי - הילד לא מפסיק לאכול.. מצד שני - הוא גם לא מפסיק לחרבן.. אז כנראה שהמערכות עובדות היטב
בקיצור - נשמע לי שהכל תקין אצלכם. תמשיכי להנות.

למעלה