Confide הסריקות... הדיסק הגיע בשלום מארץ הקודש... הנה הסריקות ..
א אפרת ר New member 25/12/03 #1 Confide הסריקות...../images/Emo24.gif הדיסק הגיע בשלום מארץ הקודש... הנה הסריקות ..
ס סקייטר גירל New member 25/12/03 #3 הנה זה-זה רן!!!![יש לי את זה../images/Emo9.gif] איך זה הגיע עליך??? זה לא פרומו???
F Fever2002 New member 25/12/03 #6 הרמיקסים של CIM נמכרים במקרה בארץ? זה אחד השירים החזקים שלה ויכלו לגוון עם העטיפה ולא להזכיר לנו כ"כ את האוסף של 97-87.
הרמיקסים של CIM נמכרים במקרה בארץ? זה אחד השירים החזקים שלה ויכלו לגוון עם העטיפה ולא להזכיר לנו כ"כ את האוסף של 97-87.
ס סקייטר גירל New member 26/12/03 #10 הממ אז איך השגתי את זה??? אמא שלי לא מספרת לי היא שומרת על סודיות ולא אומרת כלום.. ולא רק זה היא באה עלי לפני שבוע ושאלה אותי מה רשימתה דיסקים שאין לי של קיילי ונתתי לה והיא אומרת שהיא תשיג לי אותם איך שהוא מוזר!!!
הממ אז איך השגתי את זה??? אמא שלי לא מספרת לי היא שומרת על סודיות ולא אומרת כלום.. ולא רק זה היא באה עלי לפני שבוע ושאלה אותי מה רשימתה דיסקים שאין לי של קיילי ונתתי לה והיא אומרת שהיא תשיג לי אותם איך שהוא מוזר!!!
P p i n g o New member 25/12/03 #9 כל הקטע זה שזה מזכיר את האוסף... זה הרי אמור לקדם אותו... זה היה גרוע אם הם לא היו מזכירים אותו