CONDACT DISORDER

CONDACT DISORDER

מה זה אומר בדיוק ואיך זה מתקשר לטוראט? זה מה שנכתב במכתב של שרון משניידר, משום מה המילה טוראט לא מוזכרת שם, תודה

וועדת ההשמה

אז הייתה וועדה, אני לא נוכחתי בה, אבל היו שם הורי ואחי האמצעי( לא זה עם הבעיה) . שרון משניידר כתבה מכתב על הטיפול שעבר, ורשמה שם שיש לו Condact Disorder לא הוזכרה שם מילה על טוראט... המלצתה : כיתה קטנה, במסגרת רגילה. אך בוועדה אמרו שכיתות קטנות הן לליקויי למידה, וגם שם אין את ההכשרה לטפל בו. המנהלת טענה שהוא מסוכן לסביבה, והמורה ( שמלווה אותו מתחילת השנה בלבד) בשלב מסויים התפרצה, אחרי שהורי העלו טענות כלפיה. אז הפסיכולוג אמר לה שאם היא לא מסוגלת לשלוט בעצמה אז תצא. ואני שואל – אם הוא מסוכן לסביבה – ומשנה הבאה ייצא החוצה, אז מה בחודש וחצי הקרובים הוא לא מסוכן לסביבה ויכול להישאר שם ??? הרי הם אלו שהפנו למרפאה איזורית שנתנה אבחנות שגויות ונתנו לו קוקטיילים שרק החמירו את המצב. ונתנו לו להיות במשך מעל שבועיים, בבית – לא בהשעיה, נתנו לו להבין שהוא לא רצוי שם . וכשהוחלט על סייע/ת הביאו לו סייעות ללא הכשרה וכד' אבל שוב זה לא הזמן, להאשים אף אחד. אני יודע טוב מאוד שהמצב שלו מחמיר, ושמי שהכי סובל זה הוא. אני מפחד, שיגיע למסגרת בה יהיו גם ילדים במצב גרוע יותר, מה שיגרום לו לחקות אותם... לאחרונה למשל חיקה הרבה את כל הWWE , ולקח להורי זמן, אך הם הבינו שזה עושה לו רע, וביטלו את הערוץ הזה... אני פשוט תקופה, ניסיתי לא להתעסק עם הנושא, אך כשחיים בלחץ הזה, זה צריך לצאת איכשהו. האם בכלל כדאי לערער? אחי גם ככה מתבזבז בתקופה האחרונה. למרות שבסוסים – הוא מקסים, ולאחרונה גם נכנס לכדורגל – בקבוצה עם מאמן חזק, וגם שם ממושמע. אין ספק שיהיה טוב, השאלה היא מתי, ומה יוקרב עוד בדרך, כי להורי כבר אין כוח מקווה גם שבסופו של דבר אצליח גם לגרור אותם לרעננה ביום הפתוח.

אח שח הכוכב קבל../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

גם אנחנו הינו באותו מצב תאמין לי לא וותרתי עישנו מלחמה עם מיקי אמרוביץ עד שמצאו לו מסגרת שבה הוא נימצא תאמין שאני יודעת מה אתם עוברים זה קשה וצריך הרבה כוח כדי לא להישבר

חגית35

New member
כאמא אני שוללת כתה קטנה עבורו

והייתי הולכת על חינוך מיוחד הבן שלי באותו מצב והוא בכתה א' כל הניסיונות לדחוך ילדים כאלו לכתות קטנות לא מצליחים מהסיבה הפשוטה, שהם בולטים שם עוד יותר הכיתות הללו הן מישמש (תערובת) של כל מיני הפרעות ובעיקר לקויות למידה גם ללא בעיות התנהגות) לאח שלך לטעמי לא יהיה מה לעשות שם הוא יהיה חריג הסייעת תהיה אחת מאותן לא מוכשרות שכבר הכרתם והמורה היא מורה - היא לא תוכל להתמודד איתו ועם עוד כ-12 ילדים בדיוק כמו בכתה רגילה והוא לא ימצא עצמו משולב כמו שהשאיפה בפועל זה לא עובד מאידך בחינוך מיוחד כפי שאני היום מבינה גם ביחס לבני יהיו כ-5-7 ילדים בכתה + 2-3 אנשי צוות והעבודה האישית גדולה יותר שלא לדבר על התנאים והתקציבים וההכשרה- שם הוא ירגיש שאכפת להם ממנו ושהוא מקבל תשומת לב אישית ויהיה מלך. אני תוהה מדוע להמליץ לילד כזה על כתה קטנה.

הפירוש המילולי הפרעות התנהגותיות

מהסיווג והאבחון הפסיכיאטרי לפי ארגון הבריאות העולמי עמוד 276. הפרעות התנהגות. הפרעות הצנהגות מתאפיינות בדפוס חוזר וקבוע של התנהגות דיסוציאלית תוקפנית ומרדנית.התנהגות זו ,בצורתה הקיצונית,מתבטאת בהפרות חמורות של הציםיות החברתיות התואמות לגיל ולפיכך , הן חמורות יותר ממרד נעורים רגיל או ממשובות ילדות שכיחות.אין די בפעולות אנטי חברתיות או עבריינות אחדות, כדי לקבוע אבחנה זו המבוססת על דפוס התנהגות ממושך. במקרים מסויימים יכולות הפרעות התנהגות להתפתח להפרעה אישיות דיסוצילית. הפרעת התנהגות קשורה לעיתים קרובות לסביבה פסיכולוגית שלילית, בכלל זה קשרים משפחתיים לא מספקים וכישלון בבית הספר, והיא נפוצה יותר בקרב בנים. יש תקפות ברורה להבחנה בינה ובין הפרעות רגשיות;לעומת זאת , ההבחנה בינה ובין הפרעה היפראקקינטית פחות ברורה, ולעתים קרובות יש חפיפה ביניהם. אח של כוכב זוהי הסבר כללי ואני חושב שחלק מהדברים הכתובים יכולים להיות יישימים לגבי אחיך. שיהיה לך יום טוב משה

חגית35

New member
CONDUCT DISORDER = CD

מיוחסת לרוב להפרעת התנהגות ברמה קשה. מרדנות אלימות מרידה בסמכות וכו'.

למעלה