וועדת ההשמה
אז הייתה וועדה, אני לא נוכחתי בה, אבל היו שם הורי ואחי האמצעי( לא זה עם הבעיה) . שרון משניידר כתבה מכתב על הטיפול שעבר, ורשמה שם שיש לו Condact Disorder לא הוזכרה שם מילה על טוראט... המלצתה : כיתה קטנה, במסגרת רגילה. אך בוועדה אמרו שכיתות קטנות הן לליקויי למידה, וגם שם אין את ההכשרה לטפל בו. המנהלת טענה שהוא מסוכן לסביבה, והמורה ( שמלווה אותו מתחילת השנה בלבד) בשלב מסויים התפרצה, אחרי שהורי העלו טענות כלפיה. אז הפסיכולוג אמר לה שאם היא לא מסוגלת לשלוט בעצמה אז תצא. ואני שואל – אם הוא מסוכן לסביבה – ומשנה הבאה ייצא החוצה, אז מה בחודש וחצי הקרובים הוא לא מסוכן לסביבה ויכול להישאר שם ??? הרי הם אלו שהפנו למרפאה איזורית שנתנה אבחנות שגויות ונתנו לו קוקטיילים שרק החמירו את המצב. ונתנו לו להיות במשך מעל שבועיים, בבית – לא בהשעיה, נתנו לו להבין שהוא לא רצוי שם . וכשהוחלט על סייע/ת הביאו לו סייעות ללא הכשרה וכד' אבל שוב זה לא הזמן, להאשים אף אחד. אני יודע טוב מאוד שהמצב שלו מחמיר, ושמי שהכי סובל זה הוא. אני מפחד, שיגיע למסגרת בה יהיו גם ילדים במצב גרוע יותר, מה שיגרום לו לחקות אותם... לאחרונה למשל חיקה הרבה את כל הWWE , ולקח להורי זמן, אך הם הבינו שזה עושה לו רע, וביטלו את הערוץ הזה... אני פשוט תקופה, ניסיתי לא להתעסק עם הנושא, אך כשחיים בלחץ הזה, זה צריך לצאת איכשהו. האם בכלל כדאי לערער? אחי גם ככה מתבזבז בתקופה האחרונה. למרות שבסוסים – הוא מקסים, ולאחרונה גם נכנס לכדורגל – בקבוצה עם מאמן חזק, וגם שם ממושמע. אין ספק שיהיה טוב, השאלה היא מתי, ומה יוקרב עוד בדרך, כי להורי כבר אין כוח מקווה גם שבסופו של דבר אצליח גם לגרור אותם לרעננה ביום הפתוח.