Con lagrimas en los ojos me fui alejando

Rony 05

New member
Con lagrimas en los ojos me fui alejando

סתם, Sin lagrimas,לפחות לא עכשיו.....עכשיו רק עם MI MEJOR SONRISA אני נפרדת ממכם בחיבוק גדול
. יום רביעי בלילה אני טסה ללונדון היקרה וכשאני חוזרת עוברים יומיים-שלוש שהם כיפור ואני מתגייסת לצבא
. מה שאומר שבזמן הקרוב והרחוק (תלוי למה אתם קוראים רחוק) אני לא כאן, לא נורא, מבטיחה לא לשכוח אתכם ולחזור לכתוב. הרי איך אפשר לשכוח אנשים כ"כ מיוחדים כמוכם? שתהיו לי בריאים אנחנו צריכים להיות גאים שהפורום שנטי כאן קיים כ"כ הרבה זמן! תשמרו על עצמכם ועליו! אוהבת מאוד ואתגעגע
רוני.

אדרי3

New member
רונצה אחות שליייי

שתהיה לך הנסיעה הכי כייפית שיכולה להיות!! תשמרי על עצמך הכי טוב שאת יכולה! בלי שטויות כן?!!! באמת מותק תהני המון ותנצלי את הזמן הזה שלפני הצבא הכי טוב שאפשר... אני אוהבת אותך ומאוד מקווה שתהני!!!

דפנושית

New member
רוניל'ה../images/Emo24.gif

תהני המונמון בלונדון
באמת עיר מקסימה... ושיהיה גיוס קל!
קחי הכל בקלות בצבא, ותנסי להנות מכל רגע! אני בטוחה (או מקווה) שנזכה לראות כאן מדי פעם הודעת ממך (נכון?) אבל בכל זאת - אני מאוד אתגעגע!!!!
דפנה.

אין חכם כבעל נסיון

היי, אני יודע בדיוק מה הולך לעבור עלייך! זאת אומרת, לא בדיוק, אבל ליד... תהיי בטוחה שיהיה לך זמן גם בצבא, לפחות סופ"שים בבית, ויש גם את טרום יום כיפור ומוצאי יום כיפור!! תהני המון המון בחו"ל, והרבה בהצלחה בצבא!
נ.ב. עדיין לא אמרת לי לאן את מתגייסת... את יכולה במסר אם את לא רוצה לפרסם |סוד|

למעלה