compu sale

שלגיה ו7

New member
compu sale

חנות מחשבים ומעבדת תיקונים בליגד סנטר. על תתקרבו לשם. הרסו לי את המחשב. מסרתי את המחשב שלי לשדרוג פשוט- הוספת זיכרון. הם התקינו לי מע' הפעלה צרובה, המחשב נדבק בכל וירוס אפשרי , חוץ מאיידס
. לקח לי המוווון זמן ובעיקר עצבים עד שתיקנתי את הכל. אל תתקרבו לשם.

BenjiMan

New member
אמממ...

למה התקינו לך מערכת הפעלה אם רק ביקשת הוספת זיכרון..? ב.

itche01

New member
שאלה טובה. למה באמת ?

ומה זה מערכת הפעלה צרובה ? האם כוונתך לא חוקית ? ואפילו אם כן,אין לך אנטיוירוס שאמור למנוע את זה ?

שלגיה ו7

New member
הם לא התקינו לי

אנטיוירוס. הם כ"כ מבולבלים, שהשאירו לי דיסק בתוך הדרייבר.........

שלגיה ו7

New member
כי

מע' הפעלה שיל הייתה על דיסק 10G וכל הזמן הייתה מופיעה הודעה "אין מספיק מקום בזכרון". הוספתי עוד 80 G, אז נאמר לי שעדיף שמע' הפעלה תהיה על הדיסק הגדול.

iiwr

New member
וירוסים?

איך גילית שמדובר בווירוסים? נ"ב: ומה זה "דיסק בדרייבר"?!

BenjiMan

New member
לא הבנתי....

הוסיפו למחשב זכרון או החליפו דיסק קשיח...? ב.

Angel972

New member
אוי ... שלגיה מצחיקונת ../images/Emo6.gif

את כל כך מבולבלת וכועסת שעשית סלט שלם מכל הסיפור
אז לפני הכל, אני אגלה לך סוד קטן - בפורום יש בחור נחמד בשם בנג'י (Benjiman - אם אני לא טועה) ולפי מה שחברי הפורום מספרים, הוא עושה עבודה נפלאה בלתקן מחשבים. אז ... בפעם הבאה ... אל תשכחי למי לפנות. ועכשיו, אני מקווה שאת כבר לא כועסת, ותני לי להסביר לך כמה דברים : בשביל להתקין מערכת הפעלה + אופיס + מס' תוכנות לא מבוטל, מספיק בהחלט להחזיק דיסק קשיח של 10 ג'יגה. אם מתחילים להוריד סרטים מהאינטרנט וכו', אז כדאי להוסיף/להחליף את הדיסק הקשיח. הוספת זכרון, זה בדיוק כמו למלא אוויר בגלגלים באוטו, זה פשוט, מהיר, ואחרי זה - הכל נוסע יותר מהר
את התקליטור (מה שאת קוראת דיסק) הם שכחו בכונן התקליטורים, ולא בדרייבר. מקווה שאת לא כועסת, ולא
אני בהחלט לא מתייחס אלייך כאל בלונדינית, סתם רציתי לעשות לך סדר בבלאגן שיהיה לך יום נפלא (עד כמה שט' באב יכול להיות) ושמחים שחזרת לגלוש איתנו

Angel972

New member
כי ידעתי שזה יעורר קצת את הפורום

משום מה, בשבוע האחרון רגוע פה מידי ...

BenjiMan

New member
תודה...../images/Emo45.gif

תודה ל ANGEL על המילים הטובות...תשמעו בקולו..... ב.

BenjiMan

New member
איזה..

דיסק הם שכחו בכונן..?...הם נחשבים די מקצועיים בתחום.. ב.

BenjiMan

New member
התכוונתי... ../images/Emo3.gif

שהם מקצועיים לא בתחום השיכחה אלא בתחום המחשבים... ב.

שלגיה ו7

New member
למי בדיוק

אתה קורא שם "מקצועי"? לדני או גבריאל? לצערי, יש לי דעה שונה לגבי שניהם.. טוב, לפחות השאירו לי את HIJACK THIS...

מצטערת לקלקל את השמחה

אבל כמו שאסור לפרסם בתי עסק בפורום, אז לפי דעתי, לא צריך לתת אישור "ללכלך" בתי עסק. כל זה ניתן לכתוב במסר אישי.

למעלה