אחד, נתחיל מטראנסלבר
אחי, אתה חי בסרט, מה נסגר איתך, אתה רושם הודעות בלחץ(ככה זה נראה בכל אופן), אפשר לחשוב אתה אמרגן הפקות עם טמפון תקוע ב...(איסור בשפה גסה) קיצר אחי, קבל חלק מהדברים שנאמרים פה ברוח טובה, אל תקח את זה בעצבים כי זה סתם מעכיר את האווירה, בנוסף לזה, אחי, b.n.e מה קורה פה אצל מי למדת, קיצר, אני רואה שנעשה עוול לילד, אני רושם לך מרשם של אלבום מהתק´ הישנה של מישהו מוכר man with no name-earth moving the sun תלך אחורה בזמן, תקשיב לא רק לטקנו-דאנס אלא גם לאיכות הצלילים וההשתלבות שלהם הרמונלית כוללת(כל הטרק) והרמונלית בפרט(איך צליל אחד מושפע מהשני), קיצר, כנס לחפירות אחי, אם שואלים את דעתי אני חושב שאמרתי בלו רום, ואגב מבחינת הפקה, פרפקטו, אחי, ישן ישן אבל תנסה את הסקציה של פרפקטו פלורו, מדהים ולחביב, הוק, אני יודע את כל העסק הזה של להתקדם וכל זה אבל משהו שלא לקחת בחשבון, אם כבר בשנות ה90 אותם אמנים הוציאו סאונדים מטורפים ואיכויות מופרעות לחלוטין,תחשוב מה קורה היום, תכלס זה לא בעיה לשמוע כל פלצן שמנגן וקורא לזה טראנס, אחי, טראנס זה טראנס, אמרתי את זה למישהו פה "טראנס זה טראנס, ברגע שאתה שומע את זה אתה יודע שזה זה" בנוסף לזה ברגע שאתה שומע את זה ואתה בעסק של מוסיקה אלקטרונית אתה מסוגל לדמוע מהמוסיקה עצמה(מניסיון) וזה מה שאומר אם זה איכותי או לא העיקרון של אלקטרוני במיוחד טראנס שזו מוסיקה עם קצב מוסיקה של שינויים מטורפים מוסיקה יבשה, ואני אסביר לך גם למה אתה יודע מה מבדיל בין רוק לטראנס? הקול האנושי אחי, אין לזה תחליף, האנושיות זה הדבר היחיד אחי שנשאר היום תחשוב על זה שניה, אמצע מסיבה, אנשים אכולים מהתחת כמו שאף פעם לא דמיינת ומה שאתה שומע ברקע זה סינטיסייזרים, מחשבים והכל אלקטרוני, אין אפילו קול אחד אנושי, ואז, מה קורה פה, איפה האנושיות נעלמה???, הכל קר ומתכתי, הבנת?

אבל(זה כל כך כיף להגיד אבל) טראנס באמת טוב, יגרום לך לדמוע