Compilation - Same Recipe

MidNight Flame

New member
בבקשה...

01 Acid On Skazi - Alex´s Tooth 02 Neuromotor - Afx Mechanik Remix 03 Nothing Special - Headless Horseman 04 Fungus Funk - Invert The Acidancefloor 05 Earthing Vs. Bounce & Drops - Pagan Poetry 06 Full Color - Sliders 07 D.S.L - Big Bala Boom 08 Xenomorph Vs. MacE - Burning Magicians 09 Parasense - Train 10 Psykovsky - Golden Green

HooK

New member
טוב זה ברור...

כל ריליס מ-ACIDANCE, דבש! לדעתי הקודם ל-Same Recipe Drug Therapy היה יותר מוצלח מכיוון מסויים, אבל עדיין הם מבחינתי הלייבל הכי חזק היום, לא עם יותר מידיי ריליסים חדשים, אבל הם יודעים לספק את הסחורה יותר מכל כיוון אחר, וזה לא פלא כל כך גדול כשכאלה אומנים חתומים אצלך... ACIDANCE הוא אחד הלייבלים שאני אישית עוקב וממליץ לכולם לעקוב אחרי כל שיחרור קטן משם... Same Recipe אחלה של אוסף, אבל אבוי למי שפיספס את Drug Therapy....:) ועכשיו לרקוד! Kopsses - Reflex

lo siento

New member
אחי, אם כבר לייבל

blue room ואני חושב שאמרתי כבר יותר מדי

HooK

New member
blue room זה קלאסיקה...

אנחנו ב-2002, צריך להתחדש, להתקדם עם מוזיקה חדשה יותר וכרגע ACIDANCE עושים את זה מצויין!

trancelover

New member
לאאא..

Same Recipe איזו הקלטה גרועה אז על מה ההתלהבות פה אם כבר הקלטה ברמה של 2002פלוס -=- B N E

lo siento

New member
מה זה עוד פעם צריכים להתחדש???

אחי, המוסיקה אף פעם לא משתנה, האיכות נשארת תמיד למעלה ביראת כבוד פשוט אגודת הליבלים(או איך שלא תקראו לזה) נותנת מקום לחדשים blue room היה ולא יהיה אחרת

trancelover

New member
מי דיבר על המוסיקה..

דיברתי על איכות ההקלטה של הלייבל שהזכרתם, על הפנים,..

HooK

New member
איכות הקלטה?

חחחח FUCKIN LOL 2 לייבל לא צריך לדאוג להקלטה של המוזיקה, בשביל זה ישנם האומנים.. השאר זה המאסטרינג. ו-BNE, זה כולירע.

trancelover

New member
לאאא..

1. אם היה לך קצת נסיון עם לייבלים.. 2. איךאתה בכלל משווה את BNE לחברה המעפנית שהזכרתם.. 3. אם היה לך קצת מושג, קשר עם אומנים מסויימים, הייתי לומד להבין את ההבדל של האיכות לפני ואחרי ההקלטה של טראק באותו הלייבל, אבל אם זה מה שאתה אומר,.. + שמתי לב למוסיקה שאתה משיג, מכל אותם קבוצות שמשחררות הכל לרשת, אז למה אתה בכלל מתווכח, לא פעם ולא פעמיים יוצא לי לשמוע חומר לפני העבודה של הלייבל, הבדלים עצומים שאתה פשוט לא מכיר.. כנראה שלא הגעת לזה עוד.. אבל חופשי.. לא צריך להוכיח פה לאףאחד כלום..

HooK

New member
ועדיף שזה ישאר ככה

גם כמו שזה זה לא מוסיף לך המון כבוד...

Mike A

New member
נו מה זה הוויכוח הזה

אני אישית מכיר אומנים שבעצמם עשו עבודה יותר טובה ממה שהלייבל עשה להם. הכל תלוי במקרה... אי אפשר להגיד שתמיד הלייבל יותר טוב או שתמיד הלייבל לא עושה כלום. ודרך אגב, Blue Room זה באמת רמה אחת מעל BNE.

HooK

New member
איכות לא נשארת תמידlo siento

אתה מוזמן לשמוע אלבום שהופק לפני כמעט עשור או אפילו מספיק 3-4 שנים או פחות, ותראה כמה שאתה טועה. תמיד מתקדמים, עם הכלים של פעם אי אפשר היה לדגדג את האיכות סאונד שאפשר להגיע אליה היום. תמיד מתחדשים, מתקדמים ו-משתפרים! זה מה שיפה במוזיקה האלקטרונית ובטראנס בכלל, כל הזמן יש התקדמות, כל הזמן סאונדים חדשים שמפתחים כי סאונד שתפס אתמול היום כבר לא תופס, סוגים שונים של סאונדים, לך תדע - אולי בעתיד מישהו יפתח סאונד שעד היום בלתי נתפס באוזן האנושית והוא בלתי נשמע בה.... אז נכון שלמוזיקה אין תוקף, אני הראשון שיסכים עם זה, ואני שומע יותר מאשר מזיקה חדשה, אבל תמיד צריך להתקדם, אי אפשר להישאר תקועים בשנות ה-90 עם מוזיקה שתפסה אז אומנים שעושים את זה לא מצליחים (וגם הם באים עם מגוון שינויים), אולי אתה אוהב אותם (ויש כאלה) אבל בכלל הסצנה זה בא והולך כאילו לא היה.

lo siento

New member
אחד, נתחיל מטראנסלבר

אחי, אתה חי בסרט, מה נסגר איתך, אתה רושם הודעות בלחץ(ככה זה נראה בכל אופן), אפשר לחשוב אתה אמרגן הפקות עם טמפון תקוע ב...(איסור בשפה גסה) קיצר אחי, קבל חלק מהדברים שנאמרים פה ברוח טובה, אל תקח את זה בעצבים כי זה סתם מעכיר את האווירה, בנוסף לזה, אחי, b.n.e מה קורה פה אצל מי למדת, קיצר, אני רואה שנעשה עוול לילד, אני רושם לך מרשם של אלבום מהתק´ הישנה של מישהו מוכר man with no name-earth moving the sun תלך אחורה בזמן, תקשיב לא רק לטקנו-דאנס אלא גם לאיכות הצלילים וההשתלבות שלהם הרמונלית כוללת(כל הטרק) והרמונלית בפרט(איך צליל אחד מושפע מהשני), קיצר, כנס לחפירות אחי, אם שואלים את דעתי אני חושב שאמרתי בלו רום, ואגב מבחינת הפקה, פרפקטו, אחי, ישן ישן אבל תנסה את הסקציה של פרפקטו פלורו, מדהים ולחביב, הוק, אני יודע את כל העסק הזה של להתקדם וכל זה אבל משהו שלא לקחת בחשבון, אם כבר בשנות ה90 אותם אמנים הוציאו סאונדים מטורפים ואיכויות מופרעות לחלוטין,תחשוב מה קורה היום, תכלס זה לא בעיה לשמוע כל פלצן שמנגן וקורא לזה טראנס, אחי, טראנס זה טראנס, אמרתי את זה למישהו פה "טראנס זה טראנס, ברגע שאתה שומע את זה אתה יודע שזה זה" בנוסף לזה ברגע שאתה שומע את זה ואתה בעסק של מוסיקה אלקטרונית אתה מסוגל לדמוע מהמוסיקה עצמה(מניסיון) וזה מה שאומר אם זה איכותי או לא העיקרון של אלקטרוני במיוחד טראנס שזו מוסיקה עם קצב מוסיקה של שינויים מטורפים מוסיקה יבשה, ואני אסביר לך גם למה אתה יודע מה מבדיל בין רוק לטראנס? הקול האנושי אחי, אין לזה תחליף, האנושיות זה הדבר היחיד אחי שנשאר היום תחשוב על זה שניה, אמצע מסיבה, אנשים אכולים מהתחת כמו שאף פעם לא דמיינת ומה שאתה שומע ברקע זה סינטיסייזרים, מחשבים והכל אלקטרוני, אין אפילו קול אחד אנושי, ואז, מה קורה פה, איפה האנושיות נעלמה???, הכל קר ומתכתי, הבנת?:) אבל(זה כל כך כיף להגיד אבל) טראנס באמת טוב, יגרום לך לדמוע

למעלה