compering is a thief of joy why can't we enjoy both

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
compering is a thief of joy why can't we enjoy both

ברנט בארי שחקן nba לשעבר וכיום פרשן nba tv
מגיב על ההשוואות בין גולדן לשאו טיים לייקרס,

אני שמח שסוף סוף מישהו אומר את זה, נמאס כבר מהשוואת האלה שאי אפשר באמת לבדוק אותם, ברגע שעושים את זה מורידים מהנאה של הקבוצות האלה

וזה נכון לגבי שחקנים כיום ולשעבר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה כל כך טיפשי בעיניי

הרי אף אחד לא יכול באמת לדעת את התשובה ואין דרך לבדוק את זה במרחק של כמעט 30 שנה.
כל הריב אגו הזה נראה לי מיותר.
&nbsp

BeniTaz

New member
זה בדיוק מה שטוענים שחקני גולדן סטייט

למי שראה את הראיון האחרון של דריימונד גרין אחרי הניצחון השני על הקאבס הוא טוען שאי אפשר להשוות ומדובר בתקופות שונות, כדורסל אחר ובעצם משחק שונה לגמרי. הוא נתן הרבה כבוד לקבוצות העבר ונמנע מלהשיב על השאלה. נראה שמי שמתעסק בשאלה הזאת הם דוקא שחקני העבר שמסרבים לתת קרדיט לגולדן סטייט באופן ילדותי ומתעסקים בהשוואות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל מי שהדליק את זה הוא קליי תומפסון

שאמר שהם היו מנצחים את הלייקרס הגדולה.
שחקני העבר קפצו רק אחרי האמירה הזאת של תומפסון

Reutk

Active member
הוא סתם אמר את זה או בתגובה לשאלה?

לא ראיתי את הראיון שאחרי המשחק כל מה שאני יודעת זה שקליי אמר שהם יותר טובים מהשואו טיים לייקרס, ואני הבנתי מזה שהוא התכוון שהמשחק שלהם יותר יפה לא לזה שהם היו מנצחים אותם. וגם אם הוא התכוון להגיד שהם היו מנצחים אותם נראה לי שזה היה סתם עקיצה ולא ברצינות.

rapgamer4ever

New member
הם נשאלו על המקום שלהם בהיסטוריה

דריימונד ענה שאי אפשר להשוות ונתן בתור דוגמה את השואוטיים לייקרס. קליי התפרץ ואמר בצחוק שהם יותר טובים מהשואוטיים לייקרס (הקבוצה בה שיחק אביו).
העיתונאים הבינו שזה בצחוק אבל העדיפו לעשות מזה סיפור.

מור תור

New member
הוא אולי הדליק את זה קצת אבל בטוח לא התחיל עם זה

שחקני העבר כל הזמן מנסים לחפש את גולדן סטייט ואת השחקנים שלהם
ומסרבים לתת להם קרדיט
זה התחיל הרבה לפני הראיון עם תומפסון
כנראה שכמו חלק מחברי הפורום פה חושבים, גם להם כל עניין השלשות הזה הוא יותר מידי

BeniTaz

New member
אל תזלזל בשחקני העבר

הם יודעים שגולדן סטייט זה לא רק שלשות. אם כבר ממה שיצא לי לקרוא הם יותר מבקרים את עניין הרכות כיום בגלל השיפוט וטוענים שגולדן סטייט לא היו מצליחים לשרוד את הקשיחות של אז.
&nbsp
בכל מקרה גם אם המשחק היום היה קשוח יותר הם היו מוצאים מה להגיד כי הם ספורטאים ויש להם אגו וכל ספורטאי רוצה להיזכר הכי טוב/חזק/התקופה הכי טובה וזה לגיטימי.

Ring Bearer

New member
זה נכון בכול מה שנוגע להנאה מהמשחק

אבל מי שרוצה להעמיק מעבר וממש להבין למה קבוצה מנצחת קבוצה אחרת, חייב להתחיל להשוות. אממה, גם הדיכוטומיה בין "ההנאה" ל"ניתוח" בסופו של דבר די מיותרת. זה כמו ההפרדה בין "מוח שמאלי" ל"מוח ימני". בסופו של דבר מומלץ לעשות שימוש בשניהם.

למעלה