Company of Thieves 10X9
טוב, אז ככה, בנקודות, כמו תמיד (או לפחות בד"כ) : 1. סוף הפתיח, שואלה רצה ומצטרפת לצוות שעומד לפני הכניסה לשער, היה תוספת מגניבה. אני שמתי לב לזה רק הפעם הזו (שזה הגיוני, כי רק שבוע שעבר היא קיבלה אישור רשמי להצטרף לצוות, לא?), אבל אחי אמר שהוא כבר ראה את זה. 2. היתה חצי סצינת פיירפליי כזאת, כמו הפרק ההוא שהיה בתחילת עונה 9 (?), של החבר'ה לבושים על אזרחי ומחפשים לקנות דברים... 3. אני מהמר שזו הפעם האחרונה שראינו את טיאלק סובל עינויים ככה. יש מצב שההתפרצות שלו על מיטשל שנמאס לו מהעינויים היתה אחרי שטיאלק באמת היה תקוע בפוזה הזו של העינויים יותר מדי זמן, ואולי נמאס לשחקן/הכותבים, וככה זה נרמז פה. אם כן, יהיה משעשע
4. היה נחמד לראות את החייזרים האלה עם הצמות, שראינו כבר פעם-פעמיים, שהם באמת מגניבים ויזואלית. 5. הטוויסט המשעשע, שנטן לא היה נטן בסופו של דבר. היה משעשע ,כמו שאמרתי. 6. "דאם(ן) יו, קאם מיטשל!", גם היה טוב
7. ושתי ההתייחסויות של הצוות לתפעול הספינה. אחת, שהסבירה למה אי אפשר לשגר סתם אנשים ממקום למקום ברחבי הספינה, וזה בד"כ קורה רק מחדר ספציפי לחדר ספציפי אחר (בדיוק אותו הסבר הגיוני כמו ב"מסע בין כוכבים", אגב
). והשני, ההתייחסות ההומוריסטית של ההוא שישב ליד דניאל, שאמר "רק שיהיה ברור, אני תמיד מוכן לירות". בכלל, דניאל על כסא המפקד היה קטע משעשע. 8. פתאום נזכרתי - קולונל אמרסון שנורה למוות
ולסיום - הברית הלוסאנית הזו. בתחילת הפרק לא הבנתי מה הם רוצים ממני (הכותבים). הם מצפים שהאויב הזה, שאנחנו בקושי מכירים, יחזיק פרק שלם בתור אויב מרכזי? יש לי איתם אותה בעיה שדיברתי עליה בזמנו בקשר לג'ניי של אטלנטיס. "גזע" לא מיוחד, סתם בני אדם בלבוש אחר, שומדבר שמייחד אותם ומבדיל אותם משאר האנשים שפגשנו עד היום, לא משהו שהופך אותם ל"גזע" שנזכור להבא, או שבאמת יסעיר אותנו, או יעניין אותנו, לצורך העניין. אבל ככל שהפרק התקדם, וראינו קצת את הארגון שלהם מבפנים, ולמדנו קצת להכיר אותם ואת הלבוש שלהם, התחזקה הדמות שלהם בתור גזע עצמאי ושונה, והם באמת היוו איזשהו יריב שאכפת לנו ממנו. מצד שני, גם בסוף הפרק, כשהחבר'ה הבינו שהם פתחו מלחמה מול הברית הלוסאנית, זה עדיין לא ממש הסעיר אותי. אולי היינו צריכים יותר פרקים כאלה שמכירים לנו את הברית הזאת מקרוב, לפני שהפכו אותם לאויב רשמי. לא יודע. אבל בטוח יהיה שמח בהמשך העונה, עם האקשן שהיה היום.
טוב, אז ככה, בנקודות, כמו תמיד (או לפחות בד"כ) : 1. סוף הפתיח, שואלה רצה ומצטרפת לצוות שעומד לפני הכניסה לשער, היה תוספת מגניבה. אני שמתי לב לזה רק הפעם הזו (שזה הגיוני, כי רק שבוע שעבר היא קיבלה אישור רשמי להצטרף לצוות, לא?), אבל אחי אמר שהוא כבר ראה את זה. 2. היתה חצי סצינת פיירפליי כזאת, כמו הפרק ההוא שהיה בתחילת עונה 9 (?), של החבר'ה לבושים על אזרחי ומחפשים לקנות דברים... 3. אני מהמר שזו הפעם האחרונה שראינו את טיאלק סובל עינויים ככה. יש מצב שההתפרצות שלו על מיטשל שנמאס לו מהעינויים היתה אחרי שטיאלק באמת היה תקוע בפוזה הזו של העינויים יותר מדי זמן, ואולי נמאס לשחקן/הכותבים, וככה זה נרמז פה. אם כן, יהיה משעשע