comfotably numb בגירסת הקטשופ

dali412

New member
comfotably numb בגירסת הקטשופ

ואני ידידה שלי ברגע של שיעמום קשה מאוד החלטנו לשנות את המילים של comfotably numb ולהפוך אותם לשיר על קטשופ אשמח לשמוע תגובות ובקרוב מאוד יצא הקליפ לשירP: hello hello is there anyketchp in there? just not if i can eat you is there anyone in hamburger? come on, come on now, let me eat you now just one more bite, then we shit it all out realx relax relax i'll show you mustard first just the basic fects: can you tell me it color there is no mustard it's dusgusting the barbecue is in the corner only ketchup in my meat nothing else would fit.. when i was a child i ate some mayo i hated it ever since ketchup rules no one can tell yuo something else i cant explain it's so good even now, i'm 69 i have become ketchup heinitz מסקנה כאתם עייפים בטירוף אל תדברו על פינק פלויד או תשמעו אותםP:

Silvernaor

New member
אין פה אף שורה שמתחרזת

וגם זה לא מתאים המשקל של המשפטים ללחן המקורי. חוץ מזה, במצב כפית זה אחד הדברים הכי מצחיקים שיכולים להיות

flowerboy69

New member
צר לי אבל להפוך לצחוק אחד מהשירים

עם הכי הרבה רגש וכאב זה לא במקום בעיני

The Albatross

New member
עזבו שטויות,

פעם אח שלי שאל מה אומרת השורה
There is no pain, you are a CD.​

קקטוס - הלייבל הבאר שבעי - מומלץ!

יש בבאר שבע מוזיקה וגם יוצרים אותה בלייבל חדש שנקרא "קקטוס" כנסו לאתר ותגלו כמה הורדות חינמיות וכמה זמרים/רות והרכבים/ות שפשוט כיף לדעת שיוצרים מעבר לזרם המרכזי הגלגל"ציי.. מומלצים של אישית: הבלובנד: להקת בלוז- דרומית בהנהגתו של דויד פרץ, תושב העיר. הלהקה הופיעה השנה כמה פעמים ב"מסבחה"- מסעדת חומוס קטנה שהפכה, עד לא מזמן, פעם בשבוע למועדון מוזיקה אלטרנטיבית. הדיסקים של הלהקה נמכרים גם בחנויות התקליטים המובחרות. נסו ותהנו!

holo

New member
../images/Emo6.gif

פעם מוכר בחנות אמר לי שהוא עד לא מזמן חשב שאומרים: the moon i take is on the grass

Inis mor

New member
חחחח!!!

מתה על השטויות שמצליחים להוציא מעייפות (ושיכרון)! יש לי איפשהו שירים שלמים ששינינו את המילים שלהם אחרי כמה כוסות יין. ישנו גם את Wait aminute Mr. GIlmore...(על המנגינה של Wait aminute Mr. Postman כמובן) העלמותי-שיר שמפציר בדיוויד להסכים לאיחוד של פינק פלויד. רק שהוא לא על המחשב. ברגע שאני אמצא אותו אני אפרסם כמובן. קבלו ח"ח.

Inis mor

New member
אני לא דוגלת באלימות!

אבל תודה על ההצעה-זה היה מתחשב מצדך!!!

Inis mor

New member
זה מופיע כתגובה להודעה שלי...

אבל אם זאת הצעה לקטשופ- אעביר לו את הנושא. אני בטוחה שהקטשופ יודה לו לא פחות.

למעלה