Comfortably Numb

Comfortably Numb

בדיסק אורך השיר הוא משהו כמו 6:24. לפני כמה ימים, כשהייתי באיזה בית קפה, השיר נוגן ובסופו היו מעין קולות שירה(אין לי דרך לתאר את זה, אז אשווה את זה לקולות בסוף השיר "שומקום" של אביב גפן). יש למישהו מושג על מה אני מדברת ומאיזה דיסק זה? ואגב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=648&QID=6030 נראה לי שזה דורש עדכון. :\ תודה רבה על כל עזרה. :)

flowerboy69

New member
קולות יש בתחילת השיר המקורי

ולא בסופו.אולי זו הגרסה החדשה של הגרגוריאן לשיר??יש גרסה ששומעים הרבה עכשיו ברדיו

יש להם גם קאבר של

Stairway to heaven
שאת הבית האחרון שרה Sarah brightman יש לה קול מדהים

Silvernaor

New member
הוספת את האות י'

אנדריאה בוטצ'לי הוא זמר אופרה איטלקי עיוור יש לו את השיר שהוא שר עם שרה ברייטמן, Time to say Goodbye במקור זה שיר שלו סולו, אבל יש גם גירסה יחד איתה, שבה הוחלפה אחת השורות באיטלקית בשורה time to say goodbye (במקור זה היה באיטלקית). השיר עצמו הוא מאוד מפורסם... או לפחות היה בזמנו לפני 8-7 שנים משהו כזה...

שמו של הזמר הוא אנדריאה בוצ'לי

ולא בוטצ'לי. אני נתפסתי ל-ט' המיותרת שהוספת, וניסיתי להוציא מזה בדיחה (קלושה) שהיפנתה לסאנדרו בוטיצ'לי, צייר הרנסנס האיטלקי המהולל. ניחא.

The Walrus

New member
זה כי היא בהחלט קיימת.

בסוף Eclipse, בזמן השורה "there is no dark side of the moon really", ניתן לשמוע תזמורת מנגנת את Ticket to ride של הביטלס! למה? כי הם פשוט ראיינו את המאבטח בחוץ ולא בחדר האטום, ופשוט תזמורת באחד החדרים ליד ניגנה את Ticket to ride.

למעלה