Comedy Central rally to restore sanity and/or

סלסרו

New member
Comedy Central rally to restore sanity and/or

fear. תוך כדי זיפזוף עברתי על c-span, רק כדי לראות את ה-rally הזה. לא ראיתי מההתחלה ולא ברור לי על מה זה, אבל מה שראיתי היה פאתטי. כל כך לא מצחיק, שהזעתי באי נוחיות בשביל קולבר וסטויארט. הקהל גם לא ממש נענה, ורק מדי פעם הגיב.

מה לא ברור?

זה ראלי לטובת כל מי שמפחד ממקסיקנים מוסלמים הומוסקסואלים אוהבי דובים ורובוטים.

stagefather

New member
לא לזה הכוונה

אמרת: זה ראלי לטובת כל מי שמפחד ממקסיקנים מוסלמים הומוסקסואלים. שאלתי, למה יהודים לא ברשימה?

John the Savage

New member
אין לי מושג איזה קטע ראית

אבל אחד מהשניים: או שהצלחת לדגום את אחד הקטעים ההכי פחות מוצלחים, או שהטעם שלך מאד מאד שונה משלי. אני באופן אישי לא הייתי משתמש בפאטתי לתאר את הארוע, אלא במילים אחרות (מה ה-antonym של פאטתי?) מה גם שהגיעו לעצרת הזו מאות אלפי אנשים, וגם זה אומר משהו.

Immigrant

New member
אז אתה הצלחת לספור "מאות" אלפי....כנראה

שליבראלים וספירה לא הולך ביחד. הגדיל לעשות יצחק בן חורין מ-ynet (שבעוד שלושה ימים הוא דווקא יבכה עם חבריו הליבראלים) - "...לעיני אולי 150 אלף איש - ובכל מקרה יותר מהעצרת השמרנית, לאחריה נספרו באמצעות תצלומי אוויר 87 אלף." אולי?! אבל מה שבטוח "בכל מקרה יותר מהעצרת השמרנית". ונספרו 87 אלף....לא 85 או 90 - 87. כפי שאמרתי כאן מספר פעמים - תמשיכו עם ההזיות.

סלסרו

New member
מן הסתם היו שם מאות אלפים, זה ברור.

לא אכפת לי מה המסר הפוליטי של העצרת הזו, אבל ה-20-30 דקות שצפיתי לא הוציאו ממני (וגם לא מהקהל) אפילו לא ציחקוק קליל אחד. קולבר בפרט היה - מה ה-antonym של funny? אם הקהל היה צוחק ורק אני לא, הייתי חושב שזה יותר אני מאשר המופיעים.. מענין אם התקשורת תתמקד על הכרזות כגון אלה בתמונה המצו"ב, כפי שהיא עושה לגבי העצרות של מסיבת התה (כמובן, אין מצב).

Woking

New member
אתה שונא את ג'ון סטיוארט

רק בגלל שהוא יהודי (ואת קולבר בגלל שהוא צרפתי).

סלסרו

New member
אגב, ראיתי כעת תמונות של ידיד מהראלי הזה,

וכמה מהכרזות ממש מוצלחות. ציבור יצירתי..

למעלה