Come Into My World

לימבו

New member
Come Into My World

אוקיי. האזנתי לגירסת הסינגל של השיר, אתר SloKylie מיהר להעלות את זה לפני כולם (נמצא בעמוד הסינגל) יש שם קישור לאתר החביב על גלעד, kyliefever.com , שם יש תמונות ממקור סודי- שנלקחו בצילומי הקליפ. אוקיי, עד כאן ההקדמה ולהלן תגובתי: כצפוי, קולה של קאתי דניס שצווח עד איימה בגירסת האלבום הונמך מעט. בנוסף מוטיב הקלידים הוגבר וצלילי Can´t Get You Out Of My Head הונמכו, מה שמטשטש את עובדת היותו CGYOOMH2. מה אגיד לכם? לא אהבתי מלכתחילה את הסינגל הזה, אבל לפחות היא נראית שם מה-מ-ם. יוצא fever לאלתר!!! (זה לא יעזור כבר, אני יודע...
) משמאלכם תמונה מתוך הצילומים של הקליפ. אהבתי את השיער...

לימבו

New member
../images/Emo26.gif שכחתי לציין:

מרוב שציינתי מה לא אהבתי שכחתי לציין מה כן אהבתי: בבית הראשון כשהיא שרה Now I´m home הוסיפו לחישה שלה ברקע: now I´m home. את זה מאד אהבתי.

MrMinogue

New member
Come, Come, Come Into My World...

אני אהבתי את השיר לפני כששמעתי אותו בגירסת האלבום, הייתי אובססיבי לגביו כששמעתי את גירסת הלייב מהפיבר טור ועכשיו אני מטורף עליו בגירסת סינגל!! זה פשוט אחלה שיר!! מה שכן, היה אסור להוציא את הגירסת אלבום עד כמה שאהבתי אותה ולצערי הרב בגירסת סינגל לא כללו את הפתיח המגניב הזה מהפיבר טור לשיר (לא מתכוון ל The Sound Of Music אלא לקטע הזה שהיא לוחשת These Eyes... these lips....) אבל בכללי, כל הכבוד! אחלה גירסה, אהבתי ואני שומע אותה בלי סוף!

Siren

New member
אני דווקא בעדו

אהבתי את השיר גם בגירסת האלבום

kyliefan18

New member
אני דווקא לא!

מדובר בשיר משעמם ונוראי והוא שילוב של אייז והד ביחד. בושה.

לימבו

New member
אין ספק

שמדובר באחד מ-4 הסינגלים הגרועים ביותר של קיילי בעיני, יחד עם: 1. Je Ne Sais Pas Porquoi 2. On A Night Like This (כן, כן...) 3. Please Stay וזה מביא אותי לשאלה הבאה: מה לדעתכם הסינגלים הגרועים ביותר של קיילי?

kyliefan18

New member
ממממ למה?

הסינגלים הכי גרועים של קיילי הם 3 השירים מ LETS GET 2 IT: GIVE ME JUST A LITTE MOR ETIME WORD IS OUT IF U WERE WITH ME NOW פשוט נוראי... ולמה OANLT גרוע??? והסינגל של פליס סטיי חמוד,יש בו את GOOD LIFE!

Fever2002

New member
Come ... won´t you...

גם אהבתי את הגרסה שבהופעה והבנתי שהיא תצא כחלק מכל העניין בנובמבר על CD. וגם מועד ה-DVD של ההופעה מתקרב ואני מקווה שיגיע מהר לארץ

eranmc

New member
עזוב...

חח סתם הקטע שהוא אמר שכל השיר דפוק חוץ מקטע שהיא לחשה שורה. הבנת? יופי עכשיו תסביר למי שלא הבין.

GEL

New member
למה אני לא מצליח לשמוע או להוריד את

השיר ????????????????..

Fever2002

New member
הסינגל נחמד

אך לדעתי פחות יפה מהגרסה שהיתה בהופעה,ולא שמתי לב להרבה שינויים מהגרסה המקורית (חוץ מקצת הגברת קולות רקע ולהוסיף echo ועוד כמה דברים) ואם זו הפתיחה שלה זה נשמע כמו אמצע שיר... חבל שלא יצאה הגרסה של ה-fever tour נראה לי שהיתה תופסת קצת יותר.

למעלה