COMBO BOX

24sharon

New member
אה... ותוך כדי התעסקות

שכחתי את השאלה
אם יש לי PROPERTY שיכול לקבל ערכים מוגדרים לדוגמא PROPERTY של DIR יכול לקבל: -"RTL" -"LTR" האם יש דרך להגדיר בפרופרטי את הערכים האפשריים? כמעט בטוחה שזה אפשרי, אבל אין לי מושג איך? תודה!

blue25

New member
בטח שכן

תגדירי property מסוג enum. למשל,
public enum DIR { RTL, LTR } private DIR _myDir; public DIR MyDir { get { return _myDir;} set {myDir = value;} }​

24sharon

New member
נפלא נפלא נפלא

את זה חיפשתי. חשבתי בכיוון של ENUM + PROPERTY אבל חשבתי לשלב אותם עם אינדקס. כך זה יותר טוב!. המון תודה. ושאלה נוספת. המלל הרי לבסוף הוא מלל חופשי, אז ברגע שאני מגדירה רואים את האפשרויות, אבל אם כותבים ערך שלא נמצא בENUM , לדוגמא במקרה לעיל רושמים RRR, אזי האם מתקבלת שגיאה, האם לא מתייחסים לערך, האם מתייחסים לערך רק עם הודעה שזה לא מותאם? תודה!

עידו פ

New member
על קצה המזלג

טעינה ראשונית ארוכה במיוחד (מספר שניות ניכר) לאחר שמקלידים את כל השם, אם מנסים למחוק אות אחרונה (backspace) היא חוזרת שוב (בגלל ה-autocomplete כנראה) - צריך ללחוץ ממש מהר כמה פעמים על ה-backspace בשביל שזה ימחק.

24sharon

New member
תודה רבה!

אני מקווה כבר לתקן את זה. כמו"כ אשמח ודאי לשמוע עוד רעיונות לשיפור. ולהוסיף אפשרות של START / ALL במידה וSTART מוגדר כTRUE אז המילה מתחילה לפי הערך בתיבת הטקסט אחרת המילה מוכלת (כמו LIKE הSQLי).

ה combo מקסים, רק קצת איטי.

הייתי מציעה לא לשלוף הכל בבת אחת, אלא רק כמה רשומות ביחד, ולצמצם בהתאם להקשות.

asafeven

New member
אפשרות בחירה עם מקלדת

מה קורה אם רשמתי חלק מהמילה, היא מופיעה בקומבובוקס ואני רוצה לבחור אותה באמצעות החיצים?

24sharon

New member
צודק../images/Emo62.gif נקודה למחשבה

אחשוב איך לבצע את זה. בכל אופן תודה

למעלה