com.סיכום שבועי.www

com.סיכום שבועי.www

שיר השבוע של אהוד: שיר השבוע לא של אהוד: משהו טוב שקרה: משהו טוב שיקרה: ספר/סרט/דיסק ממולצים: שאלת השבוע:
לאיזה משחק מחשב אתם מכורים? ותמונה!!!! כן תמונה!!!

SpiritCrusher

New member
יאללה.

שיר השבוע של אהוד: ענה לי שיר השבוע לא של אהוד: dj ozi - juicy open משהו טוב שקרה: יומולדת לאחי הקטן משהו טוב שיקרה: הניתוח! (ב"ה) ספר/סרט/דיסק ממולצים: ספר - "יונה ונער" שאלת השבוע: האם כדאי לקחת את הסיכון או לא?... לאיזה משחק מחשב אתם מכורים?: אני לא.

ועכשיו אני גם עונה

שיר השבוע של אהוד: אל תפחד (כי שמעתי אותו ברדיו)
שיר השבוע לא של אהוד: alone without you- mark owen
משהו טוב שקרה: פגשתי את סיוונואלי
, אחיינים שלי היו פה לחמשוש והיה ממש כיף
משהו טוב שיקרה: אמממ יומולדת לידיד ממש טוב שלי ולעוד מישהי.. (
)
ספר/סרט/דיסק ממולצים: סיימתי עכשיו לקרוא את תולדות האהבה והוא חביב - , סרט: תראו את מישהו לרוץ איתו בערוץ 3 בכבלים!!! דיסק: אני כל השבת שמעתי את אניה
והיה כיף!!! שאלת השבוע:
לאיזה משחק מחשב אתם מכורים? בבאלס

clevelandrocks

New member
תרשו לי לסכם

שיר השבוע של אהוד: יוצא לאור שיר השבוע לא של אהוד: you oughta know של אלאניס מוריסט משהו טוב שקרה: יש על זה חסיון רפואי
משהו טוב שיקרה: נקנה כרטיס להופעה של אהוד ספר/סרט/דיסק ממולצים: מישהו לרוץ איתו (גם הספר וגם הסרט שהגיע לערוץ 3) שאלת השבוע: לאיזה משחק מחשב אתם מכורים? lightning pool ותמונה!!!! אין תמונה!!!

../images/Emo6.gif את משתפרת עם הכותרות.. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אהוד: הכוכב של מחוז גוש דן/ פלורנטין שיר השבוע לא של אהוד: לילה/ שלום חנוך
! משהו טוב שקרה: שיחות טובות עם הילדה שאני אוהבת
משהו טוב שיקרה: יש לי מומולדת ביום שלישי..
ספר/סרט/דיסק ממולצים: האלבום המשולש של אהוד. גאונות לשמה
(אני יודעת שאני בדיליי, אל תדרכו על יבלות
שאלת השבוע: לאיזה משחק מחשב אתם מכורים? אני לא מכורה למשחקי מחשב.. ותמונה? נו מה? שוב? הממ.. טוב בשבילך..
אבל זו תמונת מומולדת ברוח התקופה..
(גיל 6 למתעניינים
)

למעלה