Collectors "Safari" to London?

Tal Inbar

New member
Collectors "Safari" to London?

I thought about it for years - I think that a trip of collectors to London would be great - not only the markets and antiques shops, but all the various museums! I would LOVE to see a trip of collectors, and could offer my guidance at the following locations: RAF Museum Imperial War Museum Science Museum The London Planetarium Yoram will be of great help, as the forum's ambassador to the UK. Well?

אתה מכיר את הבדיחה על הבננה -

אם היה לי מקום לאכול עוד בננה, הייתי שם אצבע בפה, מוציא הכל ומתחיל לאכול מחדש?... אם היה לי כסף לטיול בלונדון לאספנות, הייתי קונה עוד המון בולים... וברצינות - הרעיון כמובן מפתה מאוד, בל אני חושש שלא בר ביצוע, הן מחמת התקציבים והן מחמת הקושי בארגון זמן מתאים וכו'. ואם כבר מדברים על נסיעות, הרי זו שלי מתקרבת והולכת: עד פחות מחודשיים ואני נעלם לחופשת האסקימואיות השנתית שלי.

python 4

New member
האמת, שהצעתי פעם את הרעיון הזה

לעשות מפגש פורום בלונדון, אבל בפורום אחר - של מחזות זמר. ולונדון היא הרי בירת מחזות הזמר בעולם (טוב, ניו יורק רחוקה לי מדי). משום מה גם שם דחו את הרעיון.. האתר האהוב עלי בלונדון, מיותר לציין, הוא ה- palace. לא ה- palace של המלכה, אלא התיאטרון שהציג (עד לאפריל השנה) את המחזמר "עלובי החיים".

KaNiJa

New member
קיבלת תוספת 8 דקות בכל זאת... ../images/Emo3.gif

והפעם במסגרת מחזות זמר. אולי אתה תצליח להשיג לי את הפסקול של המחזמר "אחים בדם" בגרסה העברית שלו? אני מחפש אותו בנרות ובינתיים הצלחתי רק למצוא מישהי שמעבירה לי מדי פעם שירים מהגרסה הלועזית. מה אתה אומר?

python 4

New member
בשביל 8 דקות, אני מוכן לעשות הרבה

אתה מתכוון לגרסה עם שלומית אהרון בתפקיד הראשי של גב' ג'ונסטון (אני לא מכיר גרסה אחרת). אני אנסה למצוא לך את זה.. אני אבדוק היום בערב. שירים מהגרסה הלועזית (עם ברברה דיקסון) זה לא בעיה, אני יכול להעביר אליך. שלח לי מסר אם אתה מעוניין. אבל אתה חייב לספר לי - למה דווקא אחים בדם, שזה המחזמר בין.. הפחות אהובים עלי.

KaNiJa

New member
סבבה. תודה!

ואני מאוד אשמח אם תשלח לי גם את הגרסה הלועזית אם יש לך על המחשב! זה יהיה מצוין. יש לי רק שני שירים בינתיים, that guy ומרלין מונרו הראשון אני חושב. למה אחים בדם? האמת... לא ראיתי אף אחת מהגרסאות וגם לא את הסרט. אבל כשהייתי קטן היתה לי הקלטת של המחזמר בעברית וממש אהבתי את השירים. לפני כמה זמן זה פתאום חזר לי משום מקום והחלטתי לנסות להשיג אותה.

עדיין לא ראיתי אבל כן הצלחתי לראות

את מופע הקולנוע של רוקי קניתי כרטיסים בדוכן של הרגע האחרון כך שישבתי בשורה חמישית, זו הייתה חוויה מדהימה עולה אלפי מונים על הסרט. המספר בהצגה מנהל דו שיח עם הקהל ויורד על אנשים פשוט מדהים. בנוסף כמעט כל הקהל הגיע עם התלבושות המתאימות, אני לא מאמין שבארץ היו מגיעים גברים לבושים ביריות להצגה. ממליץ לבדוק האם ההצגה קיימת פעם בכמה זמן מעלים אותה מחדש.

powo

New member
ועוד איך היו מגיעים

בקולנוע פריז ברחוב הירקון תל אביב המופע רץ המון זמן.אני ראיתי אותו מספר פעמים. והיו אנשים שראו הרבה עשרות פעמים וזה רק הסרט

בקולנוע פריז

ראיתי את הסרט חופשת קיץ של קליף ריצ'רד, עם האוטובוס האדום. את התמונה צילם ד"ר אביתר רייטר

מופע האימים של רוקי בפריז,

רץ למיטב זכרוני לפחות שנתיים. לא זכורים לי גברים עם ביריות, אבל הנרות, האורז, המים, ו - kiss him, janet זכורים גם זכורים...

python 4

New member
ידיד שלי ניסה לשכנע אותי לבוא לשם

אנשים מוזרים..

תמיר1991

New member
כמה מוזיאונים!

הייתי כבר בלונדון, ואם הייתי יודע על כל אלה הייתי נוסע לכולם - משום מה ביקרתי רק בבקינגהאם, בוינזדור, במאדאם טוסו ובכיכר טרפלגר... נו, מילא, תמיד יש פעם הבאה
טל, האם גם בונקובר יש מוזיאונים מעניינים בהם ביקרת? תמיר.

ronmerav

New member
תמיר, יש לי הפתעה בשבילך,

בכל מקום יש המון מוזיאונים, צריך רק לדעת איך למצוא אותם! רק בתל אביב וסביבתה ספרתי 26 מוזיאונים, והספר שבידי מעודכן לשנת 1989, כלומר מוזיאון הילדים בחולון לא כלול! גן עדן אמיתי של מוזיאונים נמצא בעיירה בת' (BATH) אשר בדרום אנגליה, לא רחוק מבריסטול. יש שם קרוב ל-30 מוזיאונים, והכיף הוא שהם קטנים וממוקדים: מוזיאון תלבושות, מוזיאון בובות, מוזיאון דואר, מוזיאון של מלחמת השחרור האמריקאית, מרחצאות מתקופת הרומאים וכו'. מומלץ!

נימבו

New member
אכן ממליץ על BATH, עיר מדהימה

במרחצאות מומלץ לבקר בערב, אז גם הם מוארים באור נרות שזה מחזה מרהיב. בכל מלון בלונדון יש דפי מידע על מספר מרגני "טורים" ל BATH, בדרך מלונדון עוברים כמובן דרך stone age שווה מאוד למי שלוקח שבוע בלונדון לצאת ליום אחד לנשום אויר- וזה המקום אבל לא יתאפשר לראות מוזיאונים, לכך צריך יותר זמן מיום אחד.

powo

New member
נורא לא נעים ממכם.

אבל אני הולך לבלות שם שבועים בקריסמס.הורי אישתי משם.ושכחתם את הקתדרה. ועוד שהרבה מאד רחובות מרוצפות מזמן הרומאים.והאזור בכללותו שופע שווקים .ולמי שנכנס לגלריות יכול להכנס לקשוטי סוסים ויש שם סמל העיר בא"ת

ronmerav

New member
נא להזהר אם אתה נוהג שם:

ONE WAY TRAFFIC SYSTEM אם אתה מפספס איזו פניה, אתה צריך להקיף את כל העיר כדי להגיע שוב (טוב, היא לא כל כך גדולה...).

powo

New member
ראשית אני לא נוהג באנגליה

לוקח לפחות כמה ימים עד שאתה מתרגל. לאיזה צד להסתכל לפני שאתה חוצה כביש ודבר נוסף למי שבא לבאת לא כדאי להכנס עם האוטו לעיר .אבל שזה יהיו הצרות שלנו.

gingerlab

New member
באת' עיר מקסימה

ויש בה מוזיאון ללתלבושות מהמאה ה-17 והלאה.כמעט תרמתי להם תחפושת מ-1900 אבל בסוף אני מעבירה את זה ל"שנקר".עניי עירך קודמים.יש שם גם מוזיאון קטנטן לנושא ג'יין אוסטן.

למעלה