COLDPLAY

shaikee

New member
COLDPLAY

כרגע שמעתי את האלבום החדש שלהם ..האמת רק פעמיים שמיעה אז אני לא בטוח שיש לי את כל המידע החיוני >ברמת העקרון אחלה אלבום נקודה. (טראק הפתיחה- Politik סאונד מפוצץ מלא ודחוס תענוג (הסאונד הכללי של האלבום הוא בומבסטי במידה) ...וכן יש כמה סינגלים (למצעדים?)
 

star breather

New member
הקפצה ../images/Emo179.gif

כדי ש"משה נוסבאום" יראה את זה.. קפיץ קפוץ np - אמא מבקשת משו שיט
 
ראיתי את זה כבר

גם אני שמעתי את האלבום רק כמה פעמים בודדות, לכן לא טרחתי להגיב. זה בהחלט אחד מאלבומי השנה שלי, בינתיים. נראה אם דעתי תשתנה. בכל אופן, תודה על הסבת תשומת לבי, למרות שהיא כבר הוסבה. np: soundtrack of our lives - sister surround (להקה שבדית אלטרנטיבית מצויינת, והם לא נשמעים כמו the hives, בכלל לא)
 

S a D

New member
שמעתי רק פעמיים

ואין לי כישרון לקליטת דיסקים מהירה אבל זה נשמע לי לא טוב זה נראה כאילו הם ויתרו על המוזיקה הדיכאונית הכל כך יפה על עוד 10 yelloים אבל כפי שאמרתי אין לי כישרון אולי אני יאהב את זה בשמיעה העשירית
 
למעלה