Cold Comfort 1X07

ברודי

New member
Cold Comfort 1X07

פרק יפה מאוד, וגם סוף סוף אנחנו פוגשים עוד אחים. וזאק
מה שמפריע לי בו זה שיש תחושה כאילו הכותבים לא הצליחו לחזות נכון את ההתנהגות של מקס במצב כזה. נראה לי ממש לא אמין שמקס כפי שאנחנו מכירים אותה, למרות שיש לה נטייה לנהוג בפזיזות, תסכים לחשוף את עצמה ככה מול ליידקר. ועוד שזאק יסכים לזה. זה פשוט, לא האופי של הדמויות ולדעתי זאת טעות גדולה של הכותבים. לפי דעתי, מקס האמיתית היתה משאירה את ליידקר במושב הקדמי של המכונית בעוד היא וזאק היו מאחורה מסתתרים על הריצפה של המושב האחורי ומאיימים עליו עם אקדח מהצד. ואחרי שהם היו נכנסים מקס וזאק היו פורצים למקום. מוגן ככל שיהיה למקס ועוד בתוספת של זאק בהחלט יש את היכולות לכזה דבר!! במיוחד שכמעט כל החיילים היו בחדר אוכל הזה. בכלל, גם כדי להיכנס הם לא היו צריכים את ליידקר. סתם הכותבים בכוח רצו שליידקר יראה להם את הפנים בשביל שהם יסתבכו יותר. גם שזאק ומקס בוכים בסוף. נכון שהם כאילו ממש עצובים על אחותם, וכאילו לחזור למנטיקור זה הדבר הכי גרוע שיש ומנסים להראות לנו את זה בכך שאפילו זאק בוכה. אבל זה לא אמין!! הדמות של זאק כמו שפגשנו פרק קודם בחיים לא היתה בוכה.! בכלל אני לא אוהבת שנתנו להם לבכות. זה מקס:\ כאילו, היא צריכה להיות שולטת וזה כזה מחליש אותה. בכי צריך להיות רק בדברים הגרועים ב-א-מ-ת ולא בזה.! אבל אהבתי איך הם יצאו מהכלא. זה היה מצחיק
"מגרד לי בגב" גדול. טוב, הפרק לדעתי לא היו הרבה ציטוטים מגניבים רק: LYDECKER: It was the best of you that ran away that night. MAX: Yeah, well, we wanted to start a rock band. את זה הייתי רוצה לראות
צום מועיל לאלה שצמים
ושבוע טוב לכולם

Omega Dark

New member
אוףףףףףףףף

פספסתי את הפרק...... אתם יכולים לתת תקציר קצר\ארוך ומה בדיוק קרה שם???

מישהו יכול לכתוב לי את..

הציטוט המלא לזה שמקס אמרה לליידקר: we wanted to start a rock band ? זה היה משעשע..

Nitzan122

New member
הנה:

LYDECKER: Can I have some water, please? MAX: Fresh out. I'd spit on you but, it'd be a waste of good saliva. LYDECKER: I recognize the voice now. You're the journalist from the genetics conference. Rachel... Glasser, wasn't it? How severe are they? The seizures, I mean. MAX: Bad sometimes. LYDECKER: We have treatments now, you know. MAX: Do you make house calls, or should I go to Manticore for my meds? LYDECKER: Would it really be as bad as all that? MAX: How can you even ask me that? You tortured us, beat us down. LYDECKER: You were in training to become a soldier. MAX: We were children. LYDECKER: And you're remembering it through a child's eyes. MAX: I remember Eva dead on the floor shot by the gun in your hand. LYDECKER: You'll never know how much it pained me to have to do that. MAX: Spare me. LYDECKER: It was the best of you that ran away that night. MAX: Yeah, well, we wanted to start a rock band.

Nitzan122

New member
תקציר

זק ומקס מנסים להציל את ברין (אחת האחיות שלהם) שנחטפה הם חושדים בליידקר וחוטפים אותו כדי להגיע אליה הוא טוען שברין לא אצלו אבל הוא מברר איפה היא כדי לחלץ אותה מקס וזק חושפים את עצמם אליו הוא בוגד בהם ומסגיר אותם לאותו איש שחטף את ברין בתמורה לכסף כשימכרו אותם ואחר כך הורג את האיש בינתיים זק ומקס מצליחים לברוח עם ברין אבל היא נעשית חולה ומבקשת מהם להחזיר אותה לליידקר ומנטיקור כדי שתרפא

למעלה