Cold Comfort 1X07
פרק יפה מאוד, וגם סוף סוף אנחנו פוגשים עוד אחים. וזאק
מה שמפריע לי בו זה שיש תחושה כאילו הכותבים לא הצליחו לחזות נכון את ההתנהגות של מקס במצב כזה. נראה לי ממש לא אמין שמקס כפי שאנחנו מכירים אותה, למרות שיש לה נטייה לנהוג בפזיזות, תסכים לחשוף את עצמה ככה מול ליידקר. ועוד שזאק יסכים לזה. זה פשוט, לא האופי של הדמויות ולדעתי זאת טעות גדולה של הכותבים. לפי דעתי, מקס האמיתית היתה משאירה את ליידקר במושב הקדמי של המכונית בעוד היא וזאק היו מאחורה מסתתרים על הריצפה של המושב האחורי ומאיימים עליו עם אקדח מהצד. ואחרי שהם היו נכנסים מקס וזאק היו פורצים למקום. מוגן ככל שיהיה למקס ועוד בתוספת של זאק בהחלט יש את היכולות לכזה דבר!! במיוחד שכמעט כל החיילים היו בחדר אוכל הזה. בכלל, גם כדי להיכנס הם לא היו צריכים את ליידקר. סתם הכותבים בכוח רצו שליידקר יראה להם את הפנים בשביל שהם יסתבכו יותר. גם שזאק ומקס בוכים בסוף. נכון שהם כאילו ממש עצובים על אחותם, וכאילו לחזור למנטיקור זה הדבר הכי גרוע שיש ומנסים להראות לנו את זה בכך שאפילו זאק בוכה. אבל זה לא אמין!! הדמות של זאק כמו שפגשנו פרק קודם בחיים לא היתה בוכה.! בכלל אני לא אוהבת שנתנו להם לבכות. זה מקס:\ כאילו, היא צריכה להיות שולטת וזה כזה מחליש אותה. בכי צריך להיות רק בדברים הגרועים ב-א-מ-ת ולא בזה.! אבל אהבתי איך הם יצאו מהכלא. זה היה מצחיק
"מגרד לי בגב" גדול. טוב, הפרק לדעתי לא היו הרבה ציטוטים מגניבים רק: LYDECKER: It was the best of you that ran away that night. MAX: Yeah, well, we wanted to start a rock band. את זה הייתי רוצה לראות
צום מועיל לאלה שצמים
ושבוע טוב לכולם
פרק יפה מאוד, וגם סוף סוף אנחנו פוגשים עוד אחים. וזאק