codility -משהו מכיר?

yoshiyoshi

New member
codility -משהו מכיר?

היי!
זומנתי ליום ראיונות בחברה מסויימת, נאמר לי שיהיה מבחן של codility
יש המלצות איך ללמוד ואיך להתכונן?
נאמר לי שהידע היחידי שצריך זה מבוא למדעי המחשב ולא מצפים לשום ידע נוסף בכדי לפתור את המבחן.(משרת junior)

יש דרך להתכונן? מאגר שאלות? מה הסגנון?עשיתי חיפוש בגוגל יש לי טריליון תוצאות- ואין לי בעיה לעבור על כולם,אבל תמיד אשמח לקצת הכוונה

תודה!
:)

marvin2

New member
יש להם באתר שאלות לדוגמא

https://codility.com/programmers/
&nbsp
והם צודקים. זה בעיקר שאלות מדמח קלאסיות. תכיר מבני נתונים וכמה אלגורתמים שנוהגים לשאול בראיונות האלה טוב ואתה מסודר.

yoshiyoshi

New member
וואי, תודה רבה! מה לדעתך הדברים הבסייסיים שצריך לשים דגש?

איזה אלגוריתמים ומבני נתונים לדעתך צריך לעבור והם הבסיסיים והמהותיים?
מה הפוקוסים?
&nbsp
תודה!

choo

Active member
אם זה מסוג המבחנים online - צריך בעיקר מהירות קידוד

&nbsp
יש להם באתר אפשרות למפתחים להתאמן על המבחנים שלהם. רצוי שתעשה את זה - משום שגם אם אתה תוכניתן מנוסה - פה מדובר במבחן עם שעון, אתה מוגבל לעבוד ב-IDE המינימליסטי שלהם (מבוסס web), ואתה צריך שהקוד יעבור בהצלחה את כל ה-test cases שלהם בתוך אותה מגבלת זמן. אם תיגש למבחן כזה מבלי להתאמן - אתה עושה לעצמך שרות דוב.

hadooper

New member
זה מזכיר לי שבסרט the imitation game

ישנה סצינה שבה אלן טיורינג מראיין מועמדים באמצעות מבחן תשחץ מוגבל בזמן...

choo

Active member
זה משום שבבלצ'לי פארק היו חייבים לפצח קודים תוך פחות מיממה

&nbsp
בכל תחילת יום הגרמנים היו מחליפים את הצירוף של גלגלי ההצפנה והחיווטים, ולמודיעין הבריטי היה פחות מיממה לגלות את הצירוף היומי, כדי שיוכלו לפענח הודעות מהחצי השני של היום בזמן אמת. אני לא מכיר הרבה אנשי תוכנה שיושבים להם ככה על הראש כל יום.

tenen

New member
המחשה למדוע האדם הוא תמיד החוליה החלשה בשרשרת האבטחה

אם קצת פחות ביטחון עצמי וצופן שמתחלף פעם ב6 שעות הפנקס צפנים היה גדול פי 4 אבל הפיענוח בזמן אמת של המסרים היה יורד לטמיון והכל ע"י נהלים ובלי שינוי המכונה

vinney

Well-known member
אתה לא בדיוק יודע איך פוצח הקוד של אניגמה, נכון?

choo

Active member
זו שאלה של איזון בין בטיחות מידע לבין קלות ההצפנה

&nbsp
אם אתה מסבך מדי את השימוש במכונות ההצפנה - עלולות להיות יותר מדי טעויות במסרים שקודדו בצורה שגויה.
&nbsp
ודבר אחרון - אדם הוא אותו גורם שמלכתחילה פיתח את שיטת ההצפנה. סלק את האדם הזה - ואין לך הצפנה כלל.

choo

Active member
- בשילוב עם מצפינים שבחרו "קוד פתיחה" גרוע

למעלה