codec for 007

rmo123

New member
codec for 007

שלום לכם. כיצד ניתן לראות את הסרט החדש של ג´יימס בונד . הורדתי אותו , אך אין תמונה ואין קול. מנסה לראותו באמצעות windows media player או realone player אך ללא תוצאות. האם תוכלו ליעץ לי על כך? בתודה.

גם אני הורדתי אותו

צר לי "לבאס" אותך אינני חושב שזו בעיה של מקודדים נגן או כול דבר אחר מותקנים אצלי מליון מקודדים וכמה נגנים ולא ראית את הסרט בכולם לפי דעתי יש אנשים שמשעמם להם בחיים ויודעים שאנחנו מחפשים סרטים ממש חדשים וטובים והחליטו לעבוד עלינו אז שמים סתם כאילו קובץ מדיה לשגע "ולבאס" אותנו אל תתייאש תוך שבוע שבועיים הסרט האמיתי יגיע דודו

webmasterN

New member
פעם הבאה תבדקו ..

באתר www.nforce.nl - האתר מעודכן יום יום בסרטים חדשים שקודדו ב-Divx או Xvid ואשר נמצאים ברשת.

שלום הסבר

ראשית תודה על העצה אין חכם כבעל נסיון אני למדתי את זה על בשרי לפני כחודש והיום אני קצת יותר חכם אז ככה ראשית ישנה תוכנה הנקראת pTrack ניתן להוריד אותה והיא עוזרת לגלות בכ-80% מהמקרים שזה גם טוב אפשר לראות את הסרט בתחילתו לא להוריד את כול הסרט בעזרת נגנים כמו radlight וישנם עוד נגנים התומכים בקובץ dat כמובן יש את תוכנת ה-divx-fix או avi preview נפסיק כאן רציתי לשאול אותך שאלה(webmasterN) מה בדיוק מטרת האתר נכנסתי ולא ממש הבנתי כיצד הוא עוזר לי להבין אילו סרטים חדשים יצאו וכיצד ניתן להוריד את "הנכונים" העריך אם תוכל לומר לי בתודה דודו

webmasterN

New member
פשוט מאוד

האתר מהווה מידע לגבי סרטים חדשים שיצאו בלבד. כל סרט חדש שיוצר ב-DVDRIP או RIP אחר מעודכן באתר, העידכון נותן לך את השם המלא של ה-RIP ככה שאם למשל כתוב באתר: XXX.AC3.DVL.AVI - אז אתה יכול להיות בטוח שאם אתה מוריד קובץ בשם כזה מקאזה או אידונקי אז שהרי הקובץ בטוח מאוד. ואם אתה מוצא בראזה שם כמו XXX.AVI אז רוב הסיכויים שזהוא סרט שלא מקודד טוב או שהוא זיוף או אחר. אם אתה מחפש RIP טוב ואיכותי תבדוק אם הוא קיים ברשומות באתר, אם לא אז אין אחד כזה עדיין. *האתר מתעדכן יום יום. חאלס להיות נודניקים (לא שאני קורא לך נודניק) ולחפש את הסרטים הכי הכי חדשים - תנו לזה לפחות חודש !

למעלה