Code Red!! פול בירד מצייץ באטלנטה

SlamminDino

New member
Code Red!! פול בירד מצייץ באטלנטה

אז מי הגאון הזה שאמר שמאדוקס יישאר באטלנטה? אהה כן, זה היה אני... טוב, אני מודה באשמה!! אני לא יודע מה הברייבס הולכים לעשות עם גרג מאדוקס. נראה שהם הולכים על רוטצייה שונה לחלוטין השנה שסמולץ הוא הזכר היחיד למה שהיה פעם. ווהו!! ההחתמה הזאת של פול בירד משמעותית מאוד. בירד היה חם כמו לבה מהר אתנה ( שעכשיו די פעיל דווקא) בחלקים של השנה שעברה. הקבוצה בה שיחק , הקנזס סיטי רויאלס דווקא לא היו מבריקים אבל כשפול בירד על לגבעה הם בדרך כלל נצחו. היה ברור שהוא יהיה מהשמות הגדולים של הפרי אייג´נסי החורף לפי היכולת הנוכחית. אטלנטה מקבלת לשורותיה שתיי פיצ´רים פותחים טובים מאוד שבעצם הובילו את הקבוצות הקודמות שלהם. יש להם גם את מייק האמפטון שהיה אמור להיות האייס של הרוקיז. לעומת זאת-- הם גם איבדו את טום גלאווין ואולי גם את גרג מאדוקס. נראה לי רוצים לראות משב רוח רענן בקבוצה. מה שנראה כאופצייה לא אפשרית כל כך, מתקרב אל האמת-- הברייבס נפרדים משתיי הפצ´רים. כמובן שמאדוקס עדיין לא חתם בשום מקום! אולי גם לו נמאס כבר מאטלנטה.

SlamminDino

New member
והנה פול בירד ../images/Emo118.gif ../images/Emo121.gif

פול בירד בתמונת ספר מחזור. עובר לבית ספר ללימודי פיצ´ינג באטלנטה. טום גלאווין סיים שם בהצלחה, גם מאדוקס-- לא ברור לנו אם הוא נשאר יג, יד עדיין.

SlamminDino

New member
ועכשיו במדיי אטלנטה

האיש החדש ברוטצייה של אטלנטה שמצטרף לראס אורטיז שהגיע רק אתמול. פול בירד חתם לעונה אחת בלבד.

SlamminDino

New member
../images/Emo118.gifפול בירד בפעולה ! ../images/Emo160.gif

את שירותיו הוא ייתן באטלנטה. ההבאה שלו ושל אורטיז מחזקות את האפשרות שיתנו למאדוקס ללכת. מצד שני-- אם מאדוקס נשאר יהיה להם חתיכת רוטצייה!! ולא שזה מה שהיה חסר לאטלנטה בשנים האחרונות...

למעלה