cockold

stylus26

New member
cockold

הקוקהולד - נושא שמתפתח וצובר יותר ויותר מתעניינים. למי שמתעניין יש באתר heberotic פורום נחמד בנושא. הקוקהולד, בקליפת אגוז, הוא בד"כ גבר אשר מפיק עונג מלראות את בת זוגתו עם גבר אחר. מכאן זה מתפתח לכיוונים שונים. חלק לוקחים זאת לכיוון ה- BDSM , מציצנות וחשיפה, חלק לכיוון של verbal humiliation ו- SmallPenisHumiliation. ברמות קיצוניות יותר ל - feminization ן- sisification. כשלעצמי, כתבתי ופרסמתי סיפור בפורום שם מס' סיפורים זהו אחד מהם. הסיפור בצם נגזרת של קוקהולדינג ולאו דווקא מיצג את הזרם המרכזי. זהו מקווה שימצא חן בעינכם. אם יהיו מתנעניינים בתחום בפורום הזה נביא בפניכם חומרים נוספים. סיפור הבא בחלקו אמיתי וחלקו לא, אבל המוטיבים העיקריים היו וקרו. השעה היתה 10 בבוקר, אני בבית, (עבודה גמישה) זוגתי בעבודה, ילדים בגנים. בית ריק, זה כיף ככה לפעמים, ישבתי ועבדתי קצת על הנייד, ההיתי קצת חרמן, פתחתי את התיקיה הסודית, שם יש את התמונות הפרובוקטיביות של ורד, שעלה לי בהרבה יזע לצלם. הטלפון צלצל, רצתי לענות, זה היה תקליט של רשת אלקטרוניקה, נמאס מכל הפרסומות האלה. הלכתי להכין קפה, ואז צלצול בדלת. זה היה שמואל, ביחד איתי בועד של הבניין. "כנס, מה שלומך ?" הזמנתי אותו פנימה. מאז שאנחנו יחד בועד הבניין הוא מגיע די הרבה, לתאם דברים, לחתום על צקים לחשבונות וכולי. "ראיתי את האוטו שלך בחניה, אז תיארתי לעצמי שאתה בבית, אני לא מפריע, נכון ?" שאל. "לא, אין בעיה, אני לבד כאן, רוצה לשתות משהו?" הצעתי בנימוס. הלכתי להכין לו לשתות ולסיים להכין גם לי נס קפה, והוא בנתיים הלך לסלון וישב שם. הרגשתי קצת לא נח, שמואל בחור נחמד, כבר לא בחור, פנסיונר, שועד הבית אחד העיסוקים שלו, אצלו זה עניין חשוב, אצלי מטלה. הכרתי אותו את אשתו, אנשים נחמדים, שומרים על עצמם, למרות שהוא כבר לא צעיר, הוא לא שמן, אמנם השיער האפיר, והוא קצת קשה בתנועה, נראה שהוא עדיין בכושר, אני רואה אותו ואשתו מקפידים לעשות הליכות, בטיילת שבעיר. אשתו היא גברת שרואים שהיתה פעם יפה, קטנטונת, אפילו מטר וחמישים אין לה, רזונת, נראית כמו בובת חרסינה עדינה ושבירה. הבאתי את הקפה לסלון, וחשכו עיני. על השולחן מונח לו המחשב הנייד שלי, ומתנוססת לה המסך תמונתה של זוגתי, בלבוש מינימאלי וסקסי של ביריות אדומות, תחתוני תחרה שחורים, חזית תחרה אדומה, והיא מנשקת את "קונג", הויברטור הגדול ביותר שהיה בארוס כאשר נכנסתי לקנות לה אותו, אדום, גדול ועבה במיוחד. לא היה לי ספק ששמואל, בחן את התמונה מכל ההיבטים האפשריים. "חמודה...נראית טוב..." אמר, נראה שגם הוא לא הרגיש נח והיה נבוך לא פחות ממני. "א.....", זה כל מה שהצלחתי להוציא מפי. "אני ממש מתנצל" אמרתי, וסגרתי את המסך של המחשב. "לא... תשאיר..." אמר שמואל. "יש לך עוד תמונות ?" לא ידעתי מה להגיד, זה היה מאוד מביך. "זה הויברטור שלה? " שאל. "הוא מאוד גדול..." "תן לראות קצת", ביקש, "אני יתן לך, גם כן, לראות תמונות מענינות של תקוה". "אז תביא, אמרתי.." זה מאוד גירה אותי לחשוב על תקווה, אמנם כבר לא צעירה, בטח לא כמו ורד אשתי, אבל שמורה במצב טוב, קומפקטית כזו, מתאימה בדיוק בשבילי. שמואל עלה למעלה לקומה חמישית להביא תמונות של תקווה, ואני כבר ההיתי מאוד מחורמן, אני בחור קטן בכל המובנים, בערך 165 ס"מ, אבר קטן, בערך 11 ס"מ, אני רזה, בהיר, לא שעיר, ונראה צעיר מגילי האמיתי (אני בן 35 אבל רב האנשים נותנים לי גם 10 שנים פחות). שמואל חזר, עם מעטפה. "סגור את התריסים" ביקש. סגרתי והוא הוציא תמונה של תיקווה, היא היתה ערומה, שדיים קטנות ם פטמות כהות, גוף טוב וחטוב, שיער רווה שופע וכהה, מחייכת למצלמה. הוציא תמונה שניה, שם היתה על הברכיים, הישבן מורם אל על, ניכר היה שהתמונה צולמה לא מזמן, הכתפיים צמודות למזרן המיטה, והראש מופנה למצלמה במבט מתריס. התחלתי להרגש איך אני מתקשה, וכמה רציתי לשפשף... אבל לא יכלתי.. לא הרגשתי בנח. שמואל ביקש ונתתי לו לראות תמונות נוספות של זוגתי, הוא ביקש והבאתי לו לראות גם את הויברטור האדום שהיא החביאה בארון הבגדים, ניכר היה שהשתמשה בו לו מכבר, קו דקיק של נוזל שהתקשה סבב את תחתית הויברטור, זה הטריף אותי ברור היה שהוא היה עמוק ועד הסוף בפנים.. כל 24 הס"מ שלו, גם שמואל ראה זאת. "אתה מצליח לספק אותה ? " שאל, "כן" עניתי, נבוך... "אל תפגע אבל אתה לא כל כך גברי אמר, אתה קצת קטן.. קצת נערי אפילו נשי" אמר. לא ידעתי מה לענות, בסה"כ זה היה נכון, היא תמיד התלוננה שאני לא מספיק לה, לא מספיק גדול. ראיתי את הבליטה במכנסיים שלו, כאשר הוא מביט באשתי, בתמונת תקריב של הכוס שלה, כאשר בתוכו 4 אצבעות...ואז הוא אומר לי "תוציא את הזין שלך... אני רוצה לראות מה אשתך מקבלת.." זרמתי איתו והורדתי את המכנסיים שלי, הזין שלי עמד כמו טיל, 11 ס"מ של גאווה. הוא הביט בי, ואמר לי לשבת ןלשפשף, הבטתי בתמונות של אשתו, להתחלתי לשפשף, ואז הוא נעמד והוריד מכנסיים, ואח"כ תחתונים, ראיתי את הזין שלו ולא האמנתי. היה לו זין ענק. לא אורך, כמו עובי, הוא היה יותר עבר מהזרוע שלי... הכיפה שלו היתה עבה וגדולה כמו פטריה, כמעט פי 2 ממני באורך, ולפחות פי 3 ממני בעובי. לר הבנתי איך אשתו העדינה והשברירית יכולה לקבל זין כזה גדול. אוננו כך בערך שעה, הוא אפילו גרם לי למצוץ ולאונן לו, בשלב מסויים גרם לי ללבוש תחתונים של אשתי. לענטז בעבורו, ולעשות כל מיני מניארוית נשיות, אפילו ביקש לאונן על הישבן שלי, כמו על כרית, ושאני יגנח וכולי...... מחר, הוא אמר, אני ישלח את תקווה אילך לבית. היא תכין אותך בשבילי.............................ואת ורד, אשתך..................תכין בשבילי... סוף. שלא יהיה בלבול - דיון קצר בניין קוקהולד, הומואים, סטרייטים וכו' - או מהי לכל הרוחות הנטיה המינית של קוקהולד ? האם הקוקהולד הוא בעצם הומו שמדחיק ומכחיש ? האם אין בקוקהולד משיכה לגבר ? אני יכול להעיד על עצמי ואחרי תקופה ארוכה של התעניינות שההיתי מגדיר אותי כך. אני לא הומו, סטרייט זה בטוח, אבל עדיין, לחשוב על זין גדול שאותו תחזיק אישתי או אני, זה לא דוחה. להיפך. אז אולי אני דו-מיני ? גם זה לא. אמנם, הזין "האחר" הוא מרכז העניין, אני יכול לראות אותו, אני יכול לגעת בו, למצוץ אותו, אבל לא יותר מכך, לא להתגפף, ללטף או להתלטף, לא לנשק (בשום פנים ואופן). בסולם של 0 הומו מוחלט, 5 דו-מיני שוויוני לחלוטין לשני המינים, 10 סטרייט מוחלט, ההיתי מגדיר את עצמי 7.5. יכול להיות שזו הגדרה אחרת לקוקהולד ? המגע והמוטיב הנשי חייב להיות שם, צריך להיות מוטיב של השפלה מסויימת, וגם משיכה מסויימת לכיוון דו-מיני ?

bugbuster

New member
אז ככה,

לסיפור איינני מתייחס, עדיין לא קראתי. לעניין הריגוש, או הגרוי, "אתה לא לבד." שאלת שאלות, ובחלקן התשובות כבר ניתנו כאן בפורום בשרשורים קודמים. אני מצרף לך קישור, שמקושר לקישור, כך שיהה עליך לדלות את הפרטים. בשורה התחתונה, לא שמעתי הסבר טוב יותר מעניין קבלת הדין לאי הנאמנות, ואם ככה שיהיה בשליטה, אלא שהנאמר כאן ללא עיון שלך בקישור יהיה בוודאי מאוד לא מובן.
בהצלחה.

bugbuster

New member
בוינה בוינהה בוינהההההההה

חחח, הרי אני יכל למחוק את תגובתי הקודמת ולאחד את השתיים, אבל אשאיר זאת ככה, בשתי תגובות נפרדות.
קראתי. סיפור מעולה. לא יפתיע אותך לשמוע, נקודת המפתח בסיפור איננה דווקא כמה שווה ורד, כמה שווה תקווה בשבריריותה, או כמה עבה ומדהים הוא פינו של שמואל. היופי שבכתיבה שלך הינה הכנות, היכולת להחשף, היכולת לתאר את עצמך כנשי, כקטן זיין, וכוליי, ולזה אני מחבר את ההקדמה ואת הסיומת. ככזו, הכתיבה מעולה בשני ההיבטים שלה. תאור סיפורי, תאור מעולה וטוב, ותאור עובדתי כתשתית לדיון, ולא על גבו של אי מי אחר אלא אתה עצמך.
הפורום מוגדר לא כפורום ייעוץ, אלא כפורום כתיבה וכך בדיוק אני מקווה לראות את הייעוץ והתמיכה שבו. התרחיש הוא סיפור, הסיפור הוא כבר ה ש א ל ה, והתגובות הן ה ת ש ו ב ו ת. זאת מעבר למערכת המסרים כמובן. התגובות 'הרגילות' של 'איזה מאמי,' וכמה 'כיף לזיין'תך' צפויות, (עיין פנטזיות ציפי על העץ,) והן רובד ראשוני, לגיטמי, ולא אהסס לומר, לא מעמיק. שלא אובן שלא כהלכה, הן לגיטמיות. אישית אני מחפש את ההתעמקות. החדירה. את ה ל מ ה יותר 'מהאיך.' רשומה כפי שהעלית הינה רשומה קלאסית במובן הזה. (כן, הטאגלאיינאס בדרך.
) במקביל, פורסמה יום לפניך הודעתו משופעת הצילומים של Mכוער. אולי עדיין איננו יודע זאת, ואינני ולו מרמז על קוקהולדיותכל שהיא בגרוייו, אבל הרבה ניואנסים המועלים בפנטזייה הם תת, או חלקי, לא בהכרח לכיוון קוקהולדי, אבל משהו בהשקה והקבלה בוודאי ישנם. כך שהנה לך מופע נוסף ומיקרי אמנם, אבל משובב נפש בצמידות הזמנים שבפירסומם. כלומק שוב, 'אתה לא לבד.'
אשאל אותך שאלה ישירה. עריות אמא בן למשל, מגרות אותך? אינך חייב להשיב אני שואל כי מנסיוני בן מאות ויותר שיחות צ'אט רבים שבגרוי "שכב עם אשתי" או "זוגות להכרות," או "אישתי הכוסית," (וכן הלאה, ניקים רבים סביב אותו עניין - גרןוי הגבר להיזדווגות בת זוגו עם אחר,) רבים מאלה ששוחתי איתם התחברו הרבה פעמים לגרוי עריות אמא בן, כך שאני שואל את עצמי האם ישנו איזה חוט מקשר, חוט, קשר, שאיננו מקריות בלבד. או בניסוח אחר, קוקהולדיות, אפיק מישנה, הסתעפות של גרוי עריות? השקה? הקבלה? או (לשיטתך אולי,) עריות היא אפיק מסתעף או משני לקוקהולדיות?

לוליטה30

New member
האמת אפשר להבין אותך../images/Emo8.gif

או את הגירוי שיש לך,מהסטואציה הזאת ולפעמים לא צריך לנתח כל דבר טוב לך? יודע להיות כל כך משוחרר? תהנה בכיףףףףףףףף חוצמזה,בטוחה שיש, לא מעט גברים, שחשים כמוך. ו...... אהבתי את הכתיבה והכנות ,ששודרה מהפוסט

למעלה