Coach of the Year

Coach of the Year

לדעתי כבר אפשר לדבר על זה - 8 משחקים כבר יהפכו עולמות. עם כל הכבוד לדוק ריברס, ויש כבוד, גם אני לוקח את המזרח עם השחקנים האלו. מבחינתי יש 3 מועמדים לפרס: 1. ביירון סקוט - הוביל קבוצת ילדים למקום ראשון במערב. כרגע קבלת הפרס תלויה בשני דברים: איזה מקום הם יסיימו והאם CP3 לוקח MVP. 2. ריק אדלמן - 22 רצופים בלי הכוכב הסיני זה הרבה יותר ממרשים, במיוחד שלוקחים בחשבון את העובדה שהכל נעשה בעזרת משחק קבוצתי מאוזן והגנה טובה (טרייסי מקגריידי ששיחק באורלנדו כנראה כבר מת מזמן). כבר בקינגס ידענו שהוא מאמן גדול, והוא עדיין. 3. מו צ'יקס - שמישהו יסביר לי איך פילי נמצאים א) בתוך תמונת הפלייאוף, ב) 24 משחקים לפני מיאמי, שהתחילה את העונה עם אותה קבוצה שלקחה אליפות (ואם מישהו יגיד שווקר הלך, אני בא אליו הביתה עם נבוט). על הנייר - פילי צריכה לשחק במקרה הטוב באירופה והנה הם מאיימים על מקום 5 במזרח.

Or Amit

New member
ווקר לא הלך

היו צריכים להביא משאית כדי לקחת אותו. ולדעתי בהחלט צריכים לחכות עד סוף העונה. אדלמן ואפילו סקוט עוד יכולים למצוא את עצמם מחוץ לפלייאוף (תיאורטית, לפחות).

לדעתי התחרות די סגורה

כל דבר שימנע מביירון סקוט לקחת את מאמן השנה יהיה בזיון - עונה מדהימה עם ילדים ופליטים לא רצויים וכמובן סופרסטאר אחד שלא ראה את הליגה ממטר(אגב זה לא ישנה את העובדה שקובי יקבל MVP אבל מילא) אדלמן עושה עבודה יפה (אגב אני לא חשבתי שהוא כזה גדול בסקרמנטו ) ואחד החתומים על הישג מדהים אבל אני לא רואה גדולות ונצורות מהקבוצה וסיבה אמיתית שהוא מועמד ראוי מו ציקס באמת עושה עבודת קודש בפילי שניצלו את הואקום המטורף שנותר במזרח אחרי שלושת הראשונות(+קליבלנד כשלברון בריא) עד תום איגי לוקח יותר אחריות והצעירים הכשרוניים פורחים לאט לאט (דלמברט נותן תפוקה יפה אחרי הרבה זמן שדיברו עליו)יש להם מספיק כסף עכשיו כדי לתכנן להביא גבוה משמעותי בקיץ הבא (ברנד?) ולהפוך לקונטנדרית אמיתית במזרח מרגע שמיאמי ראו שהם לא מסוגלים בלי וייד הם ויתרו על העונה (ולפיכך המאזן האיום) אבל מה שהם עושים בשבועיים האחרונים זה פשוט בושה לליגה - עולים עם חמישיית NBDL שאף אחד ממנה לא ישאר במועדון בעונה הבאה רק כדי להפסיד ולהביא את ביסלי - יש פרופרציות שנחצו השנה ממזמן - דיויד שטרו חייב לתת את הדעת על התופעה המגעילה

Or Amit

New member
לא הייתי פוסל את ריברס כל כך מהר

אנחנו זוכרים מה קרה לקבוצה האחרונה שהגיעה עם לייבל של גלקטיקוס, ויש לו קרדיט (חלקי לפחות) בהגנה המטורפת של הירוקים

עם קמצת מזל (או היעדר מזל)

למרות הסיכויים, מיאמי יקבלו דראפט בינוני ומטה (7-8 כזה) ועוד ייקחו שחקן שיאכזב (ע"ע דארקו, ארוג'ו, קוואמי ושות').

lirandr

New member
או איזה אולואקאנדי או איך שלא כותבים את זה...

Malcolm X

New member
אין תשובה לשאלה הזאת

תלוי איך אתה מגדיר "מאמן מצטיין". נושא בעייתי. חלק יגידו שזה המאמן שהוציא את המקסימום מחבורת נגרים (מו צ'יקס). אחרים יגידו שזה המאמן שחיבר כוכבים נוצצים והפך אותם ליחידה אחת (מייק די אנטוני, פליפ סאונדרס). יש גם כאלה שתמיד יהיו בעד המאמן של הקבוצה הכי טובה, בלי קשר למה שהוא עשה (פיל ג'קסון, דוק ריברס). הרבה גם תומכים במאמנים קשוחים עם שיטה מוגדרת (ג'רי סלואן, גרג פפוביץ'). כל פרשן עם הפילוסופיה שלו. בכל זאת, אם הייתי צריך לבחור, הייתי הולך עם מו צ'יקס.

למעלה