CMV ....

• פותח הנושא s272
  • פורסם בתאריך

s272

New member
CMV ....

שלום ד"ר טורנר, חליתי לראשונה לפני כשנתיים ושמונה חודשים ב CMV ובחודש הבא אני אמורה לנסות להרות ע"י החזרת עוברים לרחם. מתנצלת מראש על השאלה הארוכה ועל הפרטים המביכים אבל אני מוטרדת מאד... לפני כמה ימים הייתי אצל גניקולוג בזמן הבדיקה כששכבתי עם רגליים פשוקות ועם הספקולום בתוך הנרתיק, הרופא היה מול הנרתיק שלי והתעטש כמה פעמים. הוא ביצע לי בדיקת PAP (משטח של צוואר הרחם) שגרמה לדמום קל.התעטש שוב, אח"כ הוציא את הספקולום והכניס אצבעו לנרתיק. אני מודאגת מהצירוף של התעטשות הרופא כשהיה מול הנרתיק שלי ואני ברגליים פשוקות (אולי הפנה את ראשו - אולי שם יד על הפה - לא ראיתי) והבדיקה שגרמה לדימום קל בנרתיק ואח"כ החדרת אצבעו לנרתיק - והאפשרות שהיו על האצבע שהחדיר רסיסי רוק כתוצאה מההתעטשות. שאלתי היא האם יכולתי להדבק באופן הזה ב CMV ? אני מודאגת כי לפי מה שידוע לי אפשר להדבק ב CMV גם ממגע מיני והסיטואציה שהיתה נראית לי קצת דומה. אנא תשובתך. תודה דרך אגב,בבדיקה זיהה הרופא גם חיידק נרתיקי וביום הבדיקה ולמחרת היתה לי תחושת אי נוחות בנרתיק ובבטן.

s272

New member
ד"ר טורנר

תודה על תשובתך. אתה אומר, שגם אם אני נדבקתי ב CMV אזיי סיכויי העובר (שאולי אשא בעוד שלושה שבועות) להדבקות קלושים ? אך אני עדיין מוטרדת מאד !!, בבקשה קרא את שוב את פירטי התרחיש ואמור לי האם יש אפשרות להדבקות שלי ב CMV ? כמה רוק נגוע צריך כדי להדבק באופן שתיארתי? אני היום שבוע לאחר הבדיקה ועדיין יש לי בנרתיק תחושת אי נוחות - עד כדי כאב - האם זה יכול להעיד משהו ? תודה רבה על תשובתך

למעלה