CMV- שבוע 39+3

• פותח הנושא roz30
  • פורסם בתאריך

roz30

New member
CMV- שבוע 39+3../images/Emo92.gif../images/Emo206.gif

אני עברתי הפלה באוגוסט 2005 לאחר הידבקות ראישונה של CMV וטוקופלזמה. בינאור 2007 קיבלתי אישור מרופאה מתל השומר על לנסות להיכנס שוב להריון למרות התוצאות החיוביות עדיין של הווירוסים הנ"ל. למרות החששות הכבדים שלי שאין מספיק מחקר על העניין במקרה של הידבקות שניה . באפריל 2007 ניכנסתי להריון (שבו אני כרגע), והיום מתפרסמת כתבה בידיעות אחרונות על מחקר שנעשה בתל-השומר על שההדבקות במקרה של CMV שניה הינה גם מאוד מסוכנת\קשה ולא כמו שחשבו עד היום. ביוני 2007 נעשה לי שוב בדיקות דם ל- CMV וטוקופלזמה והן עדיין חיוביות.נאמר לי שכנראה התוצאות שלי הן חיוביות בגלל תת-פיעלות בבלוטת התריס שאני סובלת (קרוב ל-12 שנה-אך מואזנת עד שלנה האחרונה שבה אני במעקב עם שינוי תרופתי ע"י הרופא ) הלחץ מהעניין הזה הוא גדול שאני כל הזמן פחדתי מהעניין של הווירוסים. אשמח לתגובה וייעוץ מה אלי לעשות אין לי מושג

CMV

אני לא מכיר את המחקר בתה"ש אבל ידוע שזיהום משני ב CMV יכול לסכן את העובר אבל בשכיחות הרבה יותר נמוכה מזיהום ראשוני. קשה לי להתיחס מעבר לזה שוב כיון שאני לא מכיר את הפרטים של המאמר. לגבי תוצאות חיוביות, אם מדובר בנוגדנים מסוג IGG הם נשארים חיוביים לכל החיים. אם מדובר בנוגדנים מסוג IGM שמצביעים על הדבקה בזמן האחרון הם נעלמים בד"כ לאחר מספר חודשים אך לפיעמים אחרי שנה ויותר.

למעלה