CMV ורפואה משלימה

• פותח הנושא hyn
  • פורסם בתאריך

hyn

New member
CMV ורפואה משלימה

שלום, לפני כחמישה חודשים נדבקתי לראשונה ב CMV, שזהו זן של מחלת הנשיקה. עלי לציין כי לא הרגשתי חולה או עייפה מעבר לרגיל ולא סבלתי מחום או תופעות כלשהן. למרות זאת בדיקות הדם מראות שהנגיף עדיין קיים לי בדם. מכיוון ולרפואה הקונבנציונלית אין שום דרך להתמודד עם העניין (והאמת שבאופן כללי זה באמת לא מפריע לשום דבר אלא אם רוצים להכנס להריון, שזהו המקרה שלי...) החלטתי לנסות את הרפואה המשלימה: האם קיים משהו שיכול להעביר את הוירוס? (לא את תופעות הלוואי שלו - כי אני לא סובלת משופם תופעה כזו אלא ממש את עצם המצאותו של הוירוס בדם)? תודה!

0 אור 0

New member
אולי צמחים אנטי ויראליים

האמת היא שמהמותן כמעט עניתי לא, כי בסופו של דבר שיטת הטיפול ברפואה משלימה בדרך כלל היא על ידי טיפול באדם עצמו, חיזוק כוחות הריפוי שלו - נפשיים, אנרגטיים וגופניים ובכך למנוע בעיות ולהתגבר על בעיות קיימות. יחד עם זה, ברפואת הצמחים יש מספר הרכבים אנטי ויראליים (למשל הסמבוק המפורסם) אפשר להגיע להרבליסט ולנסות בעזרתו ליצור צירוף מחזק מערכת החיסונית ואנטי נגיפי בתקווה שזה יעזור.

nadaval56

New member
ישנן שיטות לטיפול באמצעות ויטמין C

אולם לא תצליחי ליישם אותן בבית (ואל תנסי...). כדאי לפנות למטפל שיודע לטפל באמצעות ויטמין C במינונים גבוהים. בנוסף, כמובן שצמחי מרפא מסוימים יכולים להועיל. ישנם צמחי מרפא עוצמתיים מאד אנטי ויראליים ומחזקי מערכת חיסון. גם כאן כדאי לפנות להרבליסט ולא להוריד מוצר מהמדף. בהצלחה!!

ינוקא1

New member
אל תסתכלי על הדברים כך.

זו צורת הסתכלות של רפואה מערבית , וכבודה במקומה מונח , אבל זה לא אומר שזה נכון. בריאות לא תלויה בבדיקת דם זו או אחרת , בריאות תלויה קודם כל בהרגשה שלך - הנפשית והפיזית. מה שאומר שכדי להיות בריאה תשתדלי לעשות כמה שיותר דברים למען ההתפתחות שלך - פעילות תנועה כלשהיא שעושה לך טוב , דברים שגורמים לך לכיף וסיפוק , לא להתיש את עצמך יותר מידי וכו' וכו'. כשיש לך את זה , זה נקרא "בריאות". באתר שלי אני אוסף סיפורים של אנשים שהבריאו ממצבים חסרי סיכוי לפי הרפואה - רובם עשו זאת בדיוק בדרך הזו. אם הם היו מאמינים לרופאים ולבדיקות שלהם ולא מאמינים בבריאות שנמצאת בתוכם , הם היו מזמן מתחת לבלטות. בכל זאת כדי להרגיע אותך : גם לפי הרפואה , עיקר הסכנה מCMV היא דווקא אם ההדבקה היתה בזמן ההריון . אם ההדבקה היתה לפני ההריון , הסכנה פחותה בהרבה ! כמו כן תביאי בחשבון שבסביבות ה70% מהאנושות נדבקה לפחות פעם אחת בCMV - ולא לכולם יש סיבוכים בהריון . . . בקיצור - אל תאמיני לניירות , תאמיני בבריאות שלך ושיהיה במזל טוב !

0 אור 0

New member
אתה בטוח?

אני לא מדברת מידע אלא מחשש, יצא לי לבלות תקופה לא קצרה ומאד לא נחמדה בבתי חולים במחלקות ילדים, וממש לא ניחם אותי לדעת שיש מקרים יותר גרועים, במסגרת הלא סימפטית הזו נתקלתי במקרים שבהם נולד תינוק פגוע עקב וירוס, בעקבות עצתך הייתי הולכת לבדוק שוב עם הרופאים מה הגורם לנזק לעובר - אבל חשוב לקבל את עצתם ולא להמר בנושא , כי כשאתה נופל בצד הלא נכון של הסטטיסטיקה אז האחוז לא ממש עוזר לך.

ינוקא1

New member
קיים חשש

תמיד לאיזושהיא "בעיה" גם בלי קשר לCMV. תמיד אפשר ליפול בצד הגרוע של הסטטיסטיקה לא משנה מה נעשה , אז לא נחיה ? במקרה המתואר כאן כאשר הCMV הוא מלפני ההריון , זה אפילו מצב קל יותר - כי הבעיתיות היא כאשר נדבקים בCMV במהלך ההריון. אני לא מומחה לCMV , אבל זה מה שידוע לי. למיטב הבנתי במקרה כמו זה המתואר כאן , הסבירות שחלילה יקרה משהו איננה נמדדת באחוזים אלא בעשיריות האחוז. כי גם אין סבירות גבוהה שהעובר ידבק בCMV אצל אם שכבר נדבקה , וגם אם הוא ידבק אין סבירות גבוהה שיתפתחו סימפטומים. (אני גם מציע שהיא תשאל את הרופא ישירות - מהי הסבירות במצב כזה שתהיה בעיה כלשהיא). תביאי בחשבון גם שאין סימפטומים וזה סימן טוב. זה אומר שהאם העתידית די "מחוסנת" ויודעת להתמודד עם הווירוס הנ"ל. נזכרתי עכשיו שראיתי בשבוע שעבר שמטפל בשם רמי מור מפרסם באתר שלו שיש לו פתרון לCMV שלוקח כמה ימים. אינני מכיר את רמי מור הנ"ל אבל אם זה כל כך מטריד אולי שווה לנסות.

0 אור 0

New member
אני ל אמכירה אותו

אבל מישהו שמצהיר שיש לו פתרון מיידי ומהיר לבעיה ו/או פתרון אחד שטוב לכל הבעיות בעולם , בעיקר אם זה מגיע בגלולה או בקבוקון ובמיוחד אם זה מאיזה איזור נידח באמזונס או באיי הודו המערבית, מעלה אצלי את כל חומות ההגנה. פה ושם יש תגליות מדהימות, שפשוט איך חיינו בלעדיהן קודם, אבל אז הן בדרך כלל לא מתפרסמות בפרסומת, אלא התגלית מתפשטת כאש בשדה קוצים אצל *כולם*

0 אור 0

New member
ובקשר לסטטיסטיקה

אכן הסיבה לבילוי הנפלא שלי בבית חולים היתה על סיכוי של אחד לכמה מליונים (כבר לא זוכרת כמה), כל הרופאים בבית חולים באו לראות ... אבל עדיין זו לא סיבה לא להזהר בסכנות ידועות.

יעל ND

New member
כן

2 דברים (ביחד): 1.חיזוק כללי של הגוף ע"י תזונה/תוספים - לפי המצב 2.הומאופתיה

למעלה