cm5-קראק

yarin18

New member
cm5-קראק

שמעו הורדתי cm5 מאימיול והתקנתי והכל והוא אומר שהדיסק לא נכון וצריך דיסק אמיתי אז בקיצור צריך קראק למישהו אולי יש פה את הקראק למי שיש בקשה תיבאו לי אותו..!

yarin18

New member
מזה לא מדברים?

זה קשור למנג'ר מזה משנה למי מי יקנה את המשחק האמיתי כולם מורידים מותר לשאול...

aviv_b

New member
כי לא מדברים על קראק בפורום

מה לא מובן, קראק זה אומר שהמשחק לא חוקי, לא חוקי, לא עוזרים, סביר להניח שאם היה מנהל פורום הוא היה מוחק לך את ההודעה. תקרא את הודעת המנהל.

aviv_b

New member
ציטוט מלמעלה

"הודעות שיכילו פרסומים לא חוקיים\הצעות לאתרים לא חוקיים יימחקו, והמפרסמים שלהם יחסמו"

yarin18

New member
הוו לא חוקיים..

איזה אשכנזים מיליונרים אז מה אתם קונים את המשחק האמיתי אשכנזים הומואים!

aviv_b

New member
אני אוהב תגובות כאלו

בעיקר מאנשים שנולדו בארץ וקוראים לאנשים אחרים שנולדו בארץ בשמות. לך תסתכל בראי ותצעק אני מקופח. זה יעזור לך בחיים.

Death messiah

New member
אולי תתנהגו כמו בני אדם?

יש כאלה שכן קנו את המשחק מקורי וכיום שיתוף קבצים הוא לא חוקי.. אין מה לעשות.. אז תצטרכו לחיות תחת מגבלות

אתה תרבותי אתה

גם אם אנחנו לא קונים את המשחק האמיתי, אנחנו לא עוברים על חוקי הפורום. למזלך אין פה מנהל שימחק את ההודעה שלך. תתחיל להתנהג כמו בנאדם,אולי מישהו היה עונה לך במסר

yarin18

New member
בני זונות אשכנזים!

איזה ילדים אשכנזים הווו לא חוקי יאללה לכו לכו יזונות פחח מדברים לי פה על הרכבים כאילו מישהו צריך את העזרה שלכם אני שם פה את כולם במנג'ר ייצורים ומי קונה בכלל את המשחק? תשובה: אשכנזים. קונים כי זה למה? כי זה לא חוקי להוריד משחקים אוי אוי אוי ילדים אשכנזים הומואים!!

Dark Muse

New member
חחחחח

יא שחחחחחחחחחחחחחחחור

Dark Muse

New member
גם אתה מזיז לנו שאתה קורא לנו

אשכנזים הומואים, אנחנו ממש נעלבים.

נו באמתת....

הסבירו לך בפשטות ונעלבת מה קורה פה.... פה כולם משתפים את כולם ומשתפרים ביחד ואתה יכול או להישר לבד או להבין את החוקים מה כבר אמרו לך שאי אפשר נו באמת... תתעורר ותריח את הקפהה....

אתה יודע מה יותר מצחיק ממזרחי

שקורא לאשכנזי:אשכנזי? זה שאתה קורא לספרדי אשכנזי..אבל מילא זה,אתה גם בנאדם מאוד תרבותי

yanbrmic

New member
אתה יודע למה אשכנזים קונים ?

כי האשכנזים ברובם שלא כמו רוב המזרחים (יש יוצאים מהכלל ) הם בעלי השכלה. והשכלה משמעותה הכנסה גבוה,והכנסנה גבוה מאפשרת לקנות משחקים

למעלה