Cluedo - הרמז

Lady in red2

New member
Cluedo - הרמז

זוכרים את משחק הקופסה "הרמז"? עכשיו הוא השתדרג למשחק אונליין
גם כאן צריך כמובן לגלות מי הרוצח, וזאת ע"י איסוף חפצים, דיבור עם הדמויות וכו'. המשחק דורש הרשמה קצרה (שימו לב - כשזה מבקש מכם Country/Language בהרשמה, תשאירו UK - English - אין צורך לחפש ישראל/עברית - הכוונה היא לשפה בלבד, ואין אפשרות לשחק בעברית...
): http://www.cluedo.com/

Don Nirtin

New member
תזרקו רמזים:-?)../images/Emo87.gif

עד עכשיו יש לי חבל, אקדח, זוג כוסות עם דגימות דנ"א, משהו כחול שמצאתי, מפתח לשעון של הסבא שממנו לקחתי את האקדח, והרבה דמויות מעצבנות שלא מוכנות לדבר.

Lady in red2

New member
שים לב שאתה יכול

לקחת חפצים שנמצאים אצלך, להקליק איתם על הדמויות, וככה לשאול אותם לגביהם (המשהו הכחול זה צעיף
).

3 שרונית

New member
היי ליידי, איך פותחים את תיבת הכלים

האדומה??.ומה עם המלכודת במרתף???

Lady in red2

New member
אז ככה

נכנסתי להוראות של המשחק ומסתבר שיש שלב חדש בכל שבוע - סה"כ יהיו 4 שלבים. הפרק הראשון שבו שיחקנו התחיל ב-22 לספטמבר, מה שאומר שבסביבות ה-29 לחודש (יום שישי) צריך לצאת הפרק השני. ברגע שמסיימים פרק צריך לתת הערכה לגבי מי החשוד. אמנם אי אפשר לדעת אם צודקים, אבל בכל זאת ממשיכים לשלב הבא - ואז נפתחים עוד חדרים ועוד אופציות חדשות. הערכת החשוד החשובה ביותר נעשית רק אחרי שמסיימים את כל 4 השלבים. אז כרגע בשלב הראשון הגעתי ל-2750 נקודות - נראה לי שזה המקסימום בלי לענות על השאלה בקישור למטה (שאם עונים עליה נכון מקבלים נקודות נוספות). נשארו לי הצעיף הכחול והתבליט עם הפגיון החסר. בשלב הזה אי אפשר לעשות כלום עם הצמח הנבול, פחית הצבע, תיבת הכלים והמלכודת. כל מה שנשאר לעשות זה לתת הערכה על החשוד ולחכות לשלב הבא.

Lady in red2

New member
אני חושבת שכן

כלומר, עד שאין יותר את מי לתחקר וחפצים נוספים שאפשר לשאול את הדמויות עליהם. בסוף השבוע אמור לצאת השלב השני, ואז נוכל לקבל מידע נוסף מחדרים אחרים.

adi 777

New member
מי אמרת? אני חשבתי רק על הלאונג כי

משם יש פתח מיסתורין, והרכבתי את טביעת האצבע של הקולנול הלכו לי העיניים כבר מהאנגלית הזו ומה שכל אחד מהם מקשקש אז זרקתי שם של דמות שנראה לי בלי להיות בטוחה במאת האחוזים.

Lady in red2

New member
גם אני זרקתי שם בלי להיות בטוחה ../images/Emo3.gif

התלבטתי בין הכומר שבמרתף (הבלש שבתחתית המסך אמר לשים עליו עין), לבין קולונל Mustard (כי הוא אמר שהוא שתה יין לבד, למרות שמוצאים ליפסטיק על הכוסות) ובין גברת Peacock (האמא של החברה של הנרצח, כי היא התווכחה עם הבת שלה לגבי היחסים שלה איתו). יש גם את העניין של הפתק שהקולונל העביר לה, ובסוף בחרתי בה...

Don Nirtin

New member
כנ"ל../images/Emo87.gif

נקווה שבחלק השני של המשחק יהיה יותר דברים לעשות כי החלק הראשון די זריז.

adi 777

New member
דווקא אני חשבתי לכיוון של

הארכיאולוג כי כששאלו אותו על ה"דאגר" העתיק מאוד הוא אמר שהוא לא יודע ובחרתי במרת פיקוק למרות שעשיתי טעות אני בטוחה שזו לא היא ולא הקולנול,חייב להיות טוויסט בסיפור. למען האמת לא התעמקתי אם הייתי קוראת את כל הממצאים ומנתחת אותם בטוח שהייתי מגיעה לרוצח/ת. אבל ביננו ליידי...למי יש כח או זמן

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif ממממ

הארכולוג משעמם והזוי. גברת פ. יותר חשודה כי היא אמרה משהו שהבת שלה נעלמה באמצע הסעודה הזו והם הזכירו איזה משחק ביליארד (כל הדמויות הזכירו משחק ביליארד לפני ההתפגרות של מר בלאק)

adi 777

New member
:) זה שהוא משעמם לא אומר שהוא רוצח

דווקא אלה שמצטיירים בחיים כ"משעממים" "רגילים" "שקטים",אלא המטורפים הכי גדולים!

וגם... (../images/Emo58.gif?)

מצאו את הצעיף שלה והבת שלה נמרחה על הנרצח והיא לא אהבה את זה. ככה שיש מצב. אבל זה רק הפרק הראשון, לכו תדעו

למעלה