Cluedo (הרמז) - פרק 4 ואחרון

Lady in red2

New member
Cluedo (הרמז) - פרק 4 ואחרון

http://www.cluedo.com/ בהצלחה

Lady in red2

New member
בקשר לפמוט ../images/Emo58.gif

יש אפשרות לשאול עליו גם את מיס סקארלט וגם את מיס ווייט (העוזרת). שאלתי את סקארלט והתשובה שקיבלתי הייתה: "Oh that's horrible. Get it away from me. There's blood on it. Ugh!" לא עוזר יותר מדי
מישהו ניסה לשאול את ווייט?

rinatt1

New member
היי איזה פמוט../images/Emo35.gif אין לי פמוט בכלל:-

יש לך מושג מה עושים בתנור?? על איזה מס' מכוונים אותו??

rinatt1

New member
אני שאלתי את מיס וייט...

קיבלתי אותה תשובה והפמוט נעלם מהלוח.

rinatt1

New member
../images/Emo53.gif נשארתי עם:

שרשרת תמונה של בחורה לבושה בשמלה אדומה צעיף כחול וכרטיס בצבע זהב יש לך מושג מה עושים איתם.. ניסיתי לשאול את כולם שום דבר לא ידוע.. כמובן, כל זה לאחר שאספתי את כל הדברים בפרק 4 ושאלתי עליהם, שיחקתי משחקים ופאזלים וכו'.

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

בשרשרת את מתכוונת לטבעת עם היהלום? אם כן, אלו החפצים שאמורים להשאר איתם.

rinatt1

New member
היי לידי.. סיימת את המשחק../images/Emo35.gif

מה התשובה, מי האשם
אני סיימתי אבל הם ישלחו לי במייל האם צדקתי, הבעיה היא שרשמתי מייל שלא בשימוש..אז אני לעולם לא ידע את התשובה חחחחחחחחחחחחחח

Lady in red2

New member
לא יודעת עדיין ../images/Emo58.gif

לא ברור לי איך ד"ר בלאק נאבק עם התוקף שלו אם הוא סומם ע"י השוקו שהעוזרת הביאה לו (הרי מצאנו חבל שהוא תלש מהוילון תוך כדי מאבק). אולי לקח זמן עד שהסם השפיע... מה שבטוח זה שהפמוט שימש את התוקף. חוצמזה שמתי לב למשהו - כשלוקחים את הטבעת מגלים את שמות הפרקים ביומן של ד"ר בלאק ושם הפרק החמישי - Mrs. Josephin Black (השם הפרטי של סקארלט), וזה בניגוד לעמוד מהפרק החמישי שמצאנו ונקרא "Scarlett O horror" שבו כתוב שהוא חייב לזרוק אותה. אז אולי העמוד הזה מזוייף...

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif להוציא קצת קיטורים

אני שונא את הלוח קליעה למטרה הזו
וחוץ מזה. אני שונא את החתול ההומו שם שלא מוכן לזוז. וחוץ מזה. התנור המעצבן במטבח!

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

החתול יזוז רק בפרק הרביעי, כשלוקחים גבינה מהשולחן בחדר האוכל, שמים במלכודת העכברים במרתף, תופסים עכבר ונותנים לו אותו. אח"כ תהייה לך גישה לספר מתכונים שבו יהיה כתוב מה לעשות עם התנור...

li2424

New member
ליידי, עברת את הפרק הראשון אז את

יכולה לעזור לי? נשארתי עם צעיף ותמונה מהחדר אוכל. לאן להמשיך?

Lady in red2

New member
אם בתמונה את מתכוונת

ל-dagger mount, נגמר שלב 1. עכשיו את צריכה לתת השערה על מי הרוצח.

למעלה