clrscr תחת איזה תקייה

clrscr תחת איזה תקייה

בinclude איזה איזה תקייה צרכים לשים כדי שה clrscr יעבוד? זה משגע לי את הסכל

selalerer

New member
DOS.H אבל רק אם אתה עובד עם בורלנד.

ובעיקרון זה עבור תוכנות שעובדות בסביבת DOS.

selalerer

New member
MSDN מספקת את התשובה הבאה:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;99261 הדרך הפשוטה ביותר היא:
system("cls");​

מה הבעייה בקוד הזה.?

#include <iostream.h> void main(void) { int number; cout << "enter any number"; cin >> number; if ( number <= -500); if ( number >= +500); cout <<"a"; else cout <<"b" << endl; } הוא אומר שיש בעיה ב else

annefan

New member
בשביל מה לשאול שאלות

אם לא מקשיבים לתשובות?? מישהו שאל מה הבעיה ב-iostream.h וב-void main. לא הסתפקת בתשובה שלי מה לעשות ורצית לדעת למה לעשות. אלדד ענה לך ובסוף התעלמת משתי התשובות.

selalerer

New member
כותרת.

#include <iostream.h> void main(void) { int number; cout << "enter any number"; cin >> number; if ( number <= -500); if ( number >= +500); cout <<"a"; else cout <<"b" << endl; }​
נתחיל בהערות של annefan (מעריץ של אמא שלי [אן]
), נמשיך באינדנטציה, ואח"כ נגיע לנקודה פסיק המיוחלת:
#include <iostream.h> int main(int argc,cahr *argv[]) { int number; cout << "enter any number"; cin >> number; if ( number <= -500) if ( number >= +500) cout <<"a"; else cout <<"b" << endl; return 0; }​
זה נראה כבר הרבה יותר טוב.

התעלמתי מהתשובות לא סתם

אני לומד לפי הספר שאני יגמור אותו, אני יעשה את התיקונים בידע שלי. אני מודע למה שאמרת, וזה כבר הבהיר לי שאחרי זה אני אצתרך עוד ספר. אבל ביינתים אני ממשיך עם הספר הזה. ואחריו לספר המיוחל הבא תיכנות בווינדוס

annefan

New member
זו החלטה טפשית!

השימוש ב-iostream.h וב-void main הם בעיות בולטות בספרים לא טובים, למרות שפרקטית, יש קומפיילרים שאוכלים את שניהם. הבעיות האמיתיות אחרות. 1. ספרים כאלה בדרך כלל טועים ומטעים גם בדברים אחרים, פחות בולטים. 2. אתה מקנה לעצמך הרגלים רעים, בלי שום סיבה. לא ברור לי מה השיקול שלך להתעקש על ספר רע. גם לשלם עליו וגם ללמוד ממנו דברים לא טובים? הספר של ברוס אקל הוא גם טוב מבחינה לימודית, וגם טוב מבחינת התאימות לסטנדרט.

שמה זה ספר שכבר יש לי

והוא בשפת האם שלי, אז ביינתים אני רק לומד. בהמשך אני מתכוון לקנות ספר רציני על תיכנות בווינדוס ועל תלת מימד ואלא אז זה בנקו ישתנה אצלי. ומה שכן צודק את מה שאתה אמרת לי אני באמת צריך לשנות אצלי תודה רבה לך

למעלה