Closing the open door../images/Emo83.gif
איימי כותבת מכתב למעריצים לכבוד סיום סיבוב ההופעות של הלהקה
"כולכם הייתם כל-כך טובים אליי, אל כולנו. זה נכון לחלוטין שסיבוב ההופעות היה מסתיים לפני זמן רב אם לא כל המעריצים. אני לא יודעת אם אתם יודעים עד כמה זה קשה ליצור סיבוב הופעות מצליח בימים האלה, אבל הרבה אנשים נאלצים לבטל את סיבוב ההופעות שלהם. אנחנו, בזכותכם, בין ברי המזל המעטים שאף פעם לא היו בעמדה הזאת. אתם באים לראות אותנו מנגנים, רובכם יותר מפעם אחת, וכמה מכם עורכים מסע ארוך כדי לראות את ההופעה כמה שיותר. העובדה שאנחנו להקת רוק, מעל שנה לאחר שהאלבום שלנו שוחרר, לסיים סיבוב הופעות כזה זה סוג של נס. היו רגעים יפהפיים ומענגים בשנה האחרונה, וגם רגעים קשים ומכאיבים. בסוף אני יודעת שהכל היה לטובה ואני אסירת תודה שהכל קרה כך. החיים זורקים לך כל מיני דברים שאתה לעולם לא יכולת לצפות להם. לפעמים אני מוצאת את עצמי מסתכלת לאחור אל השנים האחרונות וצוחקת על כמה משוגע כל הדבר הזה (איך הגעתי לפה??), ותוהה איך היו נראים החיים שלי אם המוזיקה לא זכתה בליבי...ובכן, אוקיי, זה כמעט בלתי אפשרי לדמיין את זה. אבל אם הלהקה הזאת לא הייתה קיימת- האם הייתי מלמדת מוזיקה בתיכון? תמיד חולמת על הפריצה שלי, הולכת להופעות בסופי שבוע ואומרת "אני יכולתי לעשות את זה!..." אני כל-כך מבורכת. ואני אסירת תודה לכולכם על שאתם מאזינים לי, שאתם נותנים לי להיכנס לחיים שלכם ושאתם אוהבים מוזיקה. היום האחרון הזה של סיבוב ההופעות כמובן יום שמח, כולנו מתרגשים לראות את המשפחות שלנו ולחזור בחזרה לבתים שלנו, אבל זה מר-מתוק. זה סופו של עוד פרק בחיים שלנו, אחד שאנחנו לא נשכח לעולם. אני אוהב ואתגעגע לצוות הנפלא שלי, שהם הטובים ביותר, ואני מאחלת לכולם אושר והופעות מעולות בשנה הבאה ומעבר לה. וכמובן, הלהקה שלי, שיש בה מהאנשים המוכשרים ביותר שראיתי מימיי. (אני בטוחה שאני אהיה בוכייה אחרי ההופעה היום בערב, אבל רק למקרה שתשתו יותר מידי ליקר ביצים בכדי לזכור, אני רוצה שארבעתכם תדעו שאני אוהבת אתכם. אתם מעניקים לי השראה להיות מוזיקאית טובה יותר, וזה היה תענוג טהור לנגן איתכם בכל ערב. וויל וטרוי- אני כל-כך מתרגשת לקראת האלבום החדש של DND! הוא נשמע מדהים, ומגיע לכם הרבה כבוד והצלחה עם האומנות שלכם. תודה חבר'ה על שהצלתם אותי! טים, אני אתגעגע אליך כל-כך. המסירות שלך ללהקה הייתה כל-כך טובה בכל-כך הרבה רמות. אני כל-כך ברת מזל שמצאתי אותך! וטרי, אני חושבת שראינו את זה לאורך כל The Open Door. From sunrise epiphanies in Calabasas to purgatory in the ICU, to playing with Iron Maiden at Donnington, to our first grammy nomination together. מזל טוב ט', מגיע לך). תודה למעריצים שהביאו לנו אהבה ומתנות בשבוע שעבר! אני משוגעת על הספר של המאפינס, ומתכוונת להכין כמה מחר! אוקיי, סיימתי להשתפך עכשיו. אני אוהבת אתכם מאוד ומקווה שנפגש שוב בקרוב! תודה לכם על הכל. אוהבת, איימי." המקור באנגלית נמצא באתר האיטלקי
איימי כותבת מכתב למעריצים לכבוד סיום סיבוב ההופעות של הלהקה