close up ( ה dvd) !

utopia 111

New member
close up ( ה dvd) !

קיבלתי אותו היום, ועכשיו הוא מתנגן בדיוידי. קודם כל, למי שמתעניין, הסאונד מעולה (dts), ככה שאם יש לכם רסיבר טוב .... האיכות מעולה. הוא מתחיל בהופעה (באיצטדיון, מול קהל ענק). השירים : everything too long don't (יאמי) nobody's wife sacrifice searching who cares (בין המועדפים שלי) no time to waste r u kiddin' me i live for you חוצמזה יש איזו סרט דוקומנטרי (עוד לא הספקתי לראות), שני שירים מה 2 meter sessies : nobody's wife i alone (בגרסה עם שרה בטנס !!!) יש גם את הקליפים של : everything hail i live for you וגלריית תמונות. ואיזו סיסמה לכניסה לאתר . אני לא יודע אם לכל גרסאות הדיוידי מצורף גם הדיסק האקוסטי, אבל לזו כן. רשימת השירים : who cares everything too long searching stop thinking wait and see margarita chum כל השירים האלו בגרסאות אקוסטיות. אגב, הדיסק נמכר גם בנפרד, ולפי דעתי יש בו יותר שירים.

Ne§t£A Gi®L

New member
ווהו!../images/Emo108.gif

נשמע כ"כ כיף
כמה בערך עולה התענוג [מואי תענוג]?

utopia 111

New member
לא הרבה ...

אני (ברוב טיפשותי) הזמנתי אותו מאמאזון הגרמני .... אבל הוא זמין בארץ. אם את חברה במועדון הלקוחות של "מוסיקהנטו" הוא עולה 99 ש"ח, אם לא, אז הוא עולה 119 ש"ח. הנה הקישור

utopia 111

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אין לי מושג מאיפה ההופעה, אבל יש שם המון המון אנשים בקהל ...

Ne§t£A Gi®L

New member
אולי אחד הפסטיבלים?../images/Emo108.gif

שים לב אם לאנוק/לקהל יש צמידים על הידיים [של אנוק אמור להיות בצבע שונה, אבל לא בטוח]... אם כן תגיד לי באיזה צבע, ואני אברר באיזה פסטיבל.

למעלה