Clone Wars

Clone Wars

כדי להחיות מעט את הפורום, החלטתי לעשות דיון חדש על הסדרה המצוירת. כמה ראו אותה? מה אתם חושבים עליה? האם לדעתכם זאת תוספת טובה לסאגה או שזה סתם EU זבל?

Jedi Force

New member
אמממ....

קודם כול היא בכלל לא EU כי היא מאושרת על ידי לוקאס. ואל תגידו לי שגם חלק מהספרים של ה-EU לוקאס חתם, זה ממש לא משתווה לסדרה שלמה, וכאן גם מדובר ב-LucasFilm ככה שלהגיד "או שזה סתם EU זבל?" יהיה ממש לא במקום. לגבי הסדרה עצמה, אני ממש אהבתי אותה. מקווה שעוד יהיו רבים ממנה כמו שהופתח לנו. ^_^

advanced soul

New member
טוב, אז...

* טוב ברמת הגרפיקה, למרות שהיא קצת עושה טובים להיראות "רעים", כואסים ו"אל תתעסק איתי" סוג של אנשים. * מאכזב ביותר ברמת הסיפור והעלילה. סיפורי ילדים, לא ברוח מלחמת הכוכבים. בין הדברים היותר "מגעילים" היו ה"אבירים של ימי הביניים" עם הרומח המפוצץ שמפוצצים כל מכונה בשניה, וסיפור ה"אינדיאנים" האלה שהפכו אותם למוטציות.בנוסף לזה בכמה מקרים C3PO נשאר בחיים ללא כל חוקי פיזיקה והסתברות (המקרה בכוכב השלג). דווקה החייזר האביר הענק הזה עם השיריון חמוד, וכמובן גריוויאוס.

Y. Welis

New member
יש בה מקוריות ואווירה מעניינת

בעיקר בפרק עם יודה, וכן כמה דמויות מעניינות. הבעיה היא האנימציה המינימליסטית, שהיתה יכולה להתאים לשנות השבעים (ומזכירה למעשה עיצובים מתחילת אותו עשור). היום היא כבר שלדית מדי וחסרה משהו שיתפוס את העין. גם הקטיעות כל 5 דקות מטרידות.

henney

New member
מוציגים את אנאקין בתור אידיוט

הממ... ראיתי את את הסדרה ודווקא די הייתי מרוצה ממנה, נכון יש (יותר מידי) קטעים שמראים את אנאקין בתור אידיוט גמור... אבל נו =/ סולחים ללוקאס על ההשפלה

מ א ג ר ט

New member
ראיתי רק חצי

והוא היה... בסדר. יכול להיות שילדים נהנים מהסדרה בגלל האנימציה והכל, אבל אף פעם לא הצלחתי להתחבר לזה. זו יכולה להיות תוספת לסאגה כי זה עוזר (כנראה) להבין מה קרה באמצע, אבל אני כבר ראיתי את הסרטים לפני שראיתי חלק מהסדרה ונראה לי שיותר טוב להשאר רק עם הסרטים. הם הרבה יותר נאמנים ל"רוח" של הטרילוגיות, אם אפשר לאפיין אחת כזו.

Jedi Force

New member
אמממ....

לא משדרים את הסידרה באופן קבוע. מדובר ב-2 "עונות", העונה היא היא בת 20 פרקים וכול פרק הוא בדרך כלל בין 5-10 דקות. העונה השנייה היא בת 5 פרקים ואותו דבר לגבי אורכו של כל פרק. (או שבעונה השנייה זה קצת ארוך יותר? לא זוכר, אבל זה לא עולה על יותר מ-10 דקות לסדרה).

Darth Tomer

New member
אפשר לראות באינטרנט דרך האתר

TV Links שיש בו עוד הרבה סדרות חוץ מקלון וורס. ובעונה השניה הפרקים יותר ארוכים.

שתי העונות........

.... בנויות ככה שכשמחברים את כל הפרקים של עונה מסוימת יחד הם יוצרים סרט מצויר של שעה, יש לי את שתי העונות בDVD וכל אחת היא בעצם סרט של שעה.

zigmond 69

New member
אני למשל

ממש אהבתי את סדרת הפרקים במקדש של הקריסטלים. ושם הם גם אומרים את המשפט המיתולוגי על הקריסטלים. "הקריסטל הוא הלב,הלב הוא הכוח,הכוח הוא הלב" משהו כזה,אני ממש לא סגור על זה,אבל בכל מקרה זה מאוד נחמד הסדרה,קצת מופרכת ולא קשורה,אבל מאוד נהניתי ממנה...

קטע מעניין, אבל איך שהוא נמשך עם

יודה ופדמה היה קצת מטופש. לדעתי החלק השני של הסדרה (המתקפה על קורוסנט) הרבה יותר מעניין.

zigmond 69

New member
אישית,

הקטע שהכי אהבתי היה הקטע עם היחידה המובחרת של המשוכפלים. עם כל הייחודיות שלהם,והסטייל המטורף. יש להם את זה... וכן,אני מודע לכך שאובי-וואן היה המפקד שלהם,אבל גם שאר היחידה הייתה מגניבה. ממש.

מסכים בהחלט

זה באמת קטע אדיר. לדעתי מה שחסר באמת בסטאר וורס החדשים זה שהכל סובב ג'דיים, ובפרק הזה של הסדרה מראים קצת אקשן מצד החיילים שהייתי שמח לראות קצת יותר בסרטים.

zigmond 69

New member
בדיוק...

או לחילופין,תמיד רציתי לראות סרט שמתמקד קצת יותר בג'דיים האחרים,כמו זה שנלחם מתחת למים בסדרה המצויירת. ג'דיים מגזעים אחרים (התמקדות עליהם,ז"א) יכולה להיות שינוי מרענן. כמה עוד אפשר עם ה-god dam humans? LOL...

נכון

אני מקווה שבדברים עתידיים של סטאר וורס (כמו סדרת הטלוויזיה שהולכת לצאת) נראה קצת יותר ג'די לא מוכרים.

zigmond 69

New member
סדרת טלוויזיה?! יוצאת?!

מתי? כמה? איפה? למה? איך? מהי משמעות החיים? אאאאאאאאא

למעלה