Clone Wars - ציטוטים מוגזמים מדי

Clone Wars - ציטוטים מוגזמים מדי

הם מצטטים כל הזמן על ימין ועל שמאל - בעיקר מהסרטים המקוריים (פחות מהטרילוגיה החדשה) אבל גם מדברים אחרים כמה דוגמאות ששמתי לב אליהן:
"What an incredible smell you've discvoered" (ANH) "General, what news from the from the front?" (Abraham Lincoln) "Impressive, Most Impressive" (TESB) -​
האחרון מצחיק גם כי זה הוא שאומר את זה... בכל מקרה, שמתם לב לעוד?

Obi Dan Kenobi

New member
גם אני שמתי לב לאחרון ../images/Emo6.gif ../images/Emo71.gif

לא ידעתי איפה לכתוב. אני לא שמתי לציטוטים מוכרים. למרות שב-ROTS, לפי מה שראיתי באחד הסרטונים, יש ציטוט של אובי-וואן, לא רואים באיזה סצינה ובאיזה מקום, שהוא אמר "Hello There", אותו משפט שהוא אומר ב-ANH, כשהוא מוריד את הברדס.

AceMagician

New member
שמתם לב

שהמקום בו נמצאים אנקין וקווי-גון בחיזיון של יודה הוא בעצם בדייגובה, המקום שאליו לוק נכנס בTESB כשהוא על דייגובה.

Obi Dan Kenobi

New member
כן ../images/Emo71.gif

למרות שלא הבנתי מה פירוש החיזיון.. זה ברור שאנאקין וקוואי-גון לא היו שם אף פעם, שניהם ביחד.

blagen

New member
כן, גם אני לא הבנתי מה הקשר...

הם בקושי הספיקו לדבר לפי מה שהראו לנו באימת הפנטום. אולי זה מראה שקוואי גן הצליח גם להתקיים בישות של הכוח (כמו אובי-וואן בטרילוגיה הישנה) ולדבר עם אנאקין ולקדם אותו גם אחרי מותו... לא יודע... :p

Z E R O

New member
אמממ... הוא לא היה נראה כמו "פורס"

אז סתם אני בוחן את האפשרות שהוא אולי לקח אותו לשם לפני שהוא הביא אותו בפני המועצה... אני סתם בוחן את האפשרות!

למעלה