Clive Barker's Tortured Souls

Dark Rain

New member
Clive Barker's Tortured Souls

שלום לחברי הפורום היקרים! רציתי לשאול, אם למישהו מכם יש דמות אחת לפחות מהסדרה הזו? אני מאוד רוצה לרכוש את Agonistes, או את ה-Scythe-Meister. הסתובבתי דיי הרבה בארה"ב, גרמניה, לונדון, הולנד, ולצערי לא נתקלתי באף אחת מהדמויות. אני שואל, מכיוון שאני מעדיף לקנות ממישהו כאן מהארץ מאשר לקנות דרך האינטרנט, דבר שלא יבטיח לי ב100% שאקבל את מה שרציתי עבור הכסף.. מקווה שתוכלו לעזור.. תודה רבה, ריין.

DVD10

New member
תראה

אני לא מדבר בשם כולם אבל אני לא חושב שתמצא את מה שאתה מחפש בין האספנים בפורום. אתה מחפש דמות או שתי דמויות מהסדרה הראשונה שיצאב ל Tortured Souls והם יותר נדירים וקשים להשגה מהסדרה השניה כיוון שהיא משנת 2001. מה שכן לפי דעתי אני במקומך הייתי הולך על הסדרה הנוספת שקיימת ל- Clive Barker's (היא גם של מקפרלן) שיצאה בשנת 2004 שנקראת Infernal Parade. שם יש דמויות לדעתי יותר מענינות (ב Tortured Souls יש יותר אנשים מבותרים וסובלים) וב Infernal Parade זה קרקס של אנשים וחיות בעלי מומים וכל מיני דברים מזעזעים - מדהים, אני אומר לך מנסיון לך על זה. שוב החלטתך, אבל הם יותר נגישים ומדהימים ויותר זולים מהסדרה הראשונה של Tortured Souls אבל יותר יקרים מהסדרה השניה של Tortured Souls. הכי יפה ב- Infernal Parade זה ה-Dr Fetter's-Family Of Freaks ששם יש שנשים עם ממומים מאוחסנים בתוך מיכלי פלסטיק אם מים (באמת מים) שאמור להיות נוזל חניטה או משהו בסגנון. YOUR CALL.

DVD10

New member
דעתי

אני אהבתי יותר את הסדרה השניה של Clive Barker ולא את סדרות ה Tortured Souls. לגבי אנשים מבותרים - אני אומר כן אעוד פעם כן וכמה שיותר. JUST KIDDING!!!

למעלה