client?????

bombrider16

New member
client?????

יש לי בעייה עם הmirc כל פעם שאני בא להוריד משהו מ xdcc אז הוא כותב לי משהו עם client מה זאת אומרת? ואיך פותרים את הבעיה הזאת??

havlaz

New member
ההודעה תועיל הרבה יותר.

ולא "משהו" כי אנחנו בגרוש לא יודעים על מה אתה מדבר.

ReactoRx

New member
לתשומת ליבך, איציק

מאת: bombrider16 אל: ReactoRx נושא: אם אתה לא רוצה לענות אז עדיף שתשתוק שעה: 12:20:34 תאריך: 24/11/02 אני שם זין עליך ועל מה שאתה חושב אז אם לא בראש שלך לענות על השאלות ששואלים פה אז עדיף שתשתוק!!! ושמור את הבדיחות המזויינות שלך לעצמך ולחברים שלך!!!!

ReactoRx

New member
ועכשיו אני יגיב לבחור הזה בעדינות

שלא כמוך, אני לא ערס-וואנבי בן 13 שחושב שמירק זה קאזה. אני לא שואל אותך אם לענות או לא לענות, ואתה לא חייב להתייחס למה שאני כותב, הרי זה בהומור, ואם לא מתאים לך, אני מציע לך לא לשאול שאלות מפגרות בקשר לווארז, כי אנחנו(רובנו) הפסקנו לעזור בקשר לווארז. אתה מוזמן לחפש לך פורום ווארז ולשאול שם את השאלות המפגרות שלך, ולא להטריד אותנו או לנסות לפגוע באנשים שעוזרים לאנשים שאין להם מושג מה קורה פה. יום טוב.

Sandro

New member
אני בעד ReactoRx../images/Emo45.gif

אולי נהפוך את הפורום למתמכי מירק בעלי שאלות מעניינות, ואז הוא באמת יהיה יותר מעניין, אני חושב שאם נענה לשאלות מעניינות, יבואו אלינו אנשים מעניינים שישאלו גם הם שאלות מעניינות ואולי אז הפורום יעלה רמה.. בינתיים אני ברמה נמוכה שנקראת במילה אחת - ווארז. מלבד זאת, אין צורך לקלל ולגדף, למי שרוצה לשאול שאלות ווארז שידפדף כמה מאות דפים אחורה, שאז ענינו בי סוף על השאלות הללו, שיעשה חיפוש על DCC או על ווארז או משהו דומה, ויראה שאלות של אחרים.. אני חושב שאני אשאל שאלות על Dlls ואענה לעצמי בשמות אחרים, אולי אני אצטרך להגיע לרמה הזאת כדי שלא יהיה משעמם בפורום..

למעלה