Cleats

Lablabla

New member
Cleats

אני שוקל לקנות, האם זה באמת עושה הבדל? מה הסדר גודל של המחירים? מספיק נעליים כמו של כדורגל או שעדיף משהו אחר? איפה אפשר להשיג? תודה

omrili77

New member
כדאי, מומלץ ורצוי

זה עושה הבדל מאוד משמעותי. בארה"ב נעלי פוטבול עולות בערך 30-50$. אני קניתי נעלי כדורגל של נייקי ונשברו לי ה-cleats תוך כמה חודשים, אז כנראה שנעלי כדורגל לא מתאימות. חוצמזה נעלי כדורגל לא ממש מחזיקות את הקרסול, בעוד שנעלי פוטבול קצת יותר דומות לנעלי כדורסל. נעלי פקקים של כדורגל גם כואבות מוות ועושות חורים ברגל אם אתה בטעות דורך על למישהו (יש לי עדיין סימן בשוק מלפני שנתיים בערך). בקיצור אני ממליץ על ה-Land Shark Football של Nike, נעל זולה וטובה (רק שים לב שיש גם Land Shark כדורגל).

Lablabla

New member
תודה, איפה אפשר להשיג אותן?

יש מקום שמוכרים אותם בארץ? להזמין מחו"ל בלי למדוד לא נראה לי הכי הגיוני לעשות...

omrili77

New member
לא נראה לי שיש בארץ

בכל זאת, נעלי פוטבול... איזו מידה אתה בד"כ?

Lablabla

New member
45-46

לא נעלתי אף פעם נייק(י) אז אני לא יודע אצלם אבל יש לי ריבוק 45 וספלדינג 46 (ו-וולברין 47 אבל זה הסחפות)

omrili77

New member
וואלה, גונזיל אתה ../images/Emo8.gif

אני משהו כמו 44-45 ויש לי Land Shark מידה 10 (זה מה שהיה בחנות, זה היה או זה או 13...), כשבד"כ אני נועל 10.5-11. ה-10 מתאים בול, מה שאומר שאתה כנראה צריך 11 (בנעליים רגילות אני בחיים לא אצליח ללכת עם 10). אני יודע שהחיפאים קנו כמה זוגות של נייקי, אולי מישהו מהם במידה דומה לשלך ואתה יכול להשוות איתו.

Lablabla

New member
תודה :)

אז אם מישהו מהחיפאים מגיע בשישי, שיביא :) אני אמדוד ואזמין מחו"ל תודה

omrili77

New member
הלינק משום מה לא מוביל אותי לכלום

אבל לפי השם בהחלט נראה שמדובר שאותן נעליים. שלי דומות לאלה אבל עם שחור בסוליה איפה שבתמונה לבן (שזה עקרוני רק אם אתה בועט למישהו בפרצוף, לא ברור למה זה טוב...). דרך אגב עכשיו שאני בבית בדקתי וגיליתי שהזוג שיש לי הוא בעצם במידה 10.5 ולא 10 כמו שחשבתי (זה באמת נראה לי טיפה מוגזם, פשוט זכרתי שזה היה משהו קטן יחסית), מה שאומר שלך אמור להתאים 11.5. אבל כמובן שכדאי למדוד אם יש לך אופציה (יש אתרים שנותנים לך את המידה לפי אורך הרגל, אפילו לפי חברות. כמובן שעכשיו אני לא מצליח למצוא את זה).

Lablabla

New member
אם אתה בא ביום שישי

ותסכים, אולי אני אמדוד את שלך, מי יודע, הרגל שלי מוזרה יש לי נעל 47 אבל אני בא למדוד נעליים מוצא מידה 45 ועוד יש לי מרחק מהבוהן לקצה הנעל...

omrili77

New member
אני מאמין שאני אגיע

אבל קשה לי להאמין שתצליח להכניס את הרגל. אתה מוזמן לנסות. מהכיוון השני יש את גיא "הפה" ון סטראטן, שאתה בטח מכיר, הידוע גם כביגפוט. איתו אתה יכול לבדוק את הצד הגדול של הסקאלה...

Lablabla

New member
ועוד משהו

ראיתי פה (עמ' 3 - זה שהקישור מפנה אליו, שורה 4 מצד ימין ועמ' 5, שורה אחרונה צד ימין) שיש שני דגמים למבוגרים (Adults) אחד MID והשני MID 3/4 מה ההבדל, ומה עדיף (כי זה אותו מחיר) (אני מעדיף לקנות מאצלם נראה לי, עדיף מאיביי לא?)

omrili77

New member
שאלה טובה

אני די בטוח ששלי זה MID, אבל אין לי מושג עד כמה ההבדל משמעותי.

omrili77

New member
עכשיו עובד לי

כן, בדיוק כאלה. ועושה רושם שזה גם במידה! אם יש לך כתובת למשלוח בארה"ב אתה מסודר, 20$ זה פצצה

Lablabla

New member
מה זאת אומרת

כתובת למשלוח בארה"ב? כאילו, מישהו מארה"ב שיכול לשלוח את זה לפה? שהמוכר באיביי ישלח לארה"ב? לזה הכוונה? אם כן, אז אני אדע בבוקר (אני מאמין שכן, אני מכיר מישהו שיש לו דודה בפלורידה, והוא הציע לי שאני אקנה דרכו את החולצה של דוקינס שקניתי, שלחתי לו הודעה, נראה מה הוא יגיד)

למעלה