Cleanin Out My Closet

Cleanin Out My Closet

בטח כבר כולם יודעים שלאמינם יש קליף חדש! אבל רק מעטים ראו אותו! ואני מודה אני בין המעטים! איך? הורדתי את הקליף למחשב!!! וקרח תקנא!!

RiNaTiT

New member
מאיפה?

אני גם רוצה!!! אני חולה על אמינם... מאיפה הורדת???
רינת.

Da Judge

New member
ראבאק

אני מחפש את זה כבר שבוע... מאיפה הורדת לעזא?

Ambitionz

New member
נעל, מישהו יכול להסביר לי מה זה

"קליף"??? קליפ קליפ ..... ונכון אתה בין המעטים, בין המיליונים שרואים טי אר אל בארה"ב :) בין המעטים בארץ אם כבר.. ומאיפה הורדת? לא מוצאים בקזאה

Da Judge

New member
אין בקזאא

ותאמינו לי, בדקתי בכל צורה אפשרית ואיימש זה זבל

RiNaTiT

New member
לא מצאתי../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

איפה חיפשת?? לא מצאתי בקזה.... אז איפה יש....? אני מתה כבר לראות את זה!!
רינת.

../images/Emo79.gifחחחחח........!

אין באקאזה!! ואין מצב שתימצאו באקאזה! אני ישבתי על המחשב 48 שעות ברצף כדי למצוא את הקליפ! הייתי אומר לכם מאיפה או שהייתי שולח אבל אחרי 48 שעות תנו לי להתענג על זה שרק לי יש אותו(בערך) אם הייתם במקומי הייתם חושבים אותו דבר! מצטער!

RunNGun

New member
טוב אין לי אותו במחשב

אבל תרשו לי לשבור את מילתו של מר אהרון הכתובת: wow.walla.co.il לא לשמור במחשב, אבל לראות אני ראיתי עם המחשב המקרטע שלי את רוב הקליפ, בתוך שאתם תוכלו קליפ מדהים דרך אגב ואפילו (כן, כן) כואב של אמינם - לטעמי הקליפ החזק ביותר שלו. חזק מהמסר שהוא מעביר. צפו בקליפ (אני לא יכול לספר את הקונספט, אתם תראו לבד) ותהנו, אבישי

שוב מצטער!

אני מצטער אם אני מכאיב לכם אבל גם לדעתי זה הקליף הכי חזק והכי טוב שיש לאם! כמובן יש גם את -FORGOT ABOUT DR אבל זה ברמה אחת יותר טוב! להוריד אותו לדעתי אין לכם סיכוי אבל מי שרוצה ליראות אותו לפחות אני מוכן להגיד לו איפה! שישלח לי הודעה באי סי קיו ואני יגיד לו איפה!!!

RiNaTiT

New member
אז תגיד לי....

כבר באמת שיגעת אותי!!! תגיד לי איפה אפשר לראות... ואגב כבר רשמתי לך מלא הודעות באיסיקיו ועדיין לא אמרת לי... שיגעת אותי!!
רינת.

RiNaTiT

New member
ראיתי ראיתי!!!

שגיא אתה ענק!!! ראיתי את הקליפ החדש של אמינם!! הוא פשוט גדול!! הלהיט הבא... חובה לצפייה או להורדה... פשוט חובה.. תודה שגיא!!
רינת.

אין מה לעשות!

כל קליפ של אמינם מהתקופה האחרונה (שזה שני הדיסקים האחרונים) הם קליפים ברמה גבוהה! ולא רק הקליפים גם הליריקס שלו! אומנם לא קשור לנושא אבל לדעתי השיר וקליף הכי חזק במזרח התיכון הוא לא של אמינם! הוא שייך לקוקו הזמר! והשיר הוא: "משה אתה לא קיפוד" צודק או לא?

למעלה