Clapton !!

Clapton !!

הי אני מחפש אלובום מומלץ של אריק כלפטון, עם עדיפות לקטעים אינסטרומנטלי.

melancholy man

New member
היד האיטית

אז ככה, קודם כל לקלפטון אין ממש (עד כמה שאני זוכר) אלבום טוב עם קטעים אינסטרומנטליים של ממש, יש לו כן דיי הרבה ג'אמים מאוד ארוכים בכל מיני הופעות שאפשר לטעות בהם שהם אינסטרומנטליים, השאלה היא איזה קלפטון אתה רוצה?, אם אתה רוצה את קלפטון הכבד והבלוזי (והטוב יותר לדעתי) של סוף/אמצע שנות השישים אז כדאי לך לנסות את Wheels of Fire או את disraeli gears המצויינים של cream, פחות או יותר מאותה תקופה, אפשר לנסות גם את Layla and Other Assorted Love Songs של דרק והדומינוס, אלבום קצת פחות כבד מוסיקאלית אבל לא פחות מענג ומעניין גם האלבום Blind faith של להקה בשם זה שקלפטון אי אז בסוף שנות השישים. אם אתה אוהב דווקה את תקופת הסולו היותר רגוע שלו, אז אפשר לנסות את אלבום הקאמבק שלו 461 Ocean Boulevard או את אלבום הסולו הטוב ביותר שלו (לדעתי לפחות) Slowhand מ 77. אישית אני מעדיף את אלבומי ההופעה שלו, הייתי ממליץ פשוט לקרוא את המאמרים במדור הקלפטון שלנו ואולי תוכל להחליט לבד (הקישור למטה)

OzzzzzY

New member
...

פעם היה בפורום פרוייקט ספיישלים לאמנים מסויימים , שבמסגרת הפרוייקט חברי הפורום היו מציעים אלבום מסויים שדרכו הכי כדאי להתחיל להאזין לאמן...משום מה זה לא עלה למאמרים , אבל קח לינק לשם... ובאותה הזדמנות הנה קישור לסקירה של הספיישל , אולי זה יעניין אותך...

אותי זה עניין!

יש פה פשוט מאמרים מעולים בפורום הזה, שאני חושב שכדאי לאגד אותם לאיזה קובץ, לתת את הקרדיט למי שמגיע לו, לערוך, לכרוך, ולפרסם. זה שווה כל אגורה שישלמו על זה. נווווש - תבדקי את הפרוצדורה, זה נראה לי כמו מכרה אמיתי!

למעלה