cky?

SkateX

New member
מי אמר שאני לא אוהב שירים כאלה?

אבל יש שירים שלא שומעים צליל מהגיטרה והתופים ורק ''ווואאאהההה''!!! ''וווואאאאההההה!! זה הקטע...

a n u s h

New member
dimmu borgir שולט!!!

גם אני התחלתי לא מזמן להקשיב לבלאק מטאל זה כזה שולט....ובמיוחד אהבתי את דימה בורגיר.... אם תרצה תנסה גם לשמוע ללהקה קניבל קרופס.....למרות שזה כבר מטאל כבד מאוד

SkateX

New member
אוקיי טיפש...

אני לא מהאנשים האלה שבמקום להקשיב לשיר ולשמוע אותו הם: זה לא מטאל זה זבל...טוב אז הבנו את הקטע שלך: אתה אליל המטאל,הידע שלך הוא עצום לעומתינו שומעי הפאפא רואץ' ואני עוד תופס תחת? '' זה שאני לקחתי את הטאבים של הקאבר שטראביס עשו לשיר שלה וקצת שיניתי והוספתי דיסטורשיין איפשהו ושאני שר את זה בקול של דת' מטאל'' לאיזה אדם הגיוני זה מעניין את החריץ של התחת?????!!!!! ומה ילד קטן? זה שאתה בן 15 ואני בן 13 זה אומר שאתה יותר מבין? במה? בפיגור? כן.... אז לפני שאתה שופט אנשים...תחשוב...הרבה...הרבה....זה קשה...נכון...אבל...תתאמץ...קצת...קצת...עד שתקלוט!

1DAMIAN

New member
אתם מפגרים !!!

דבר ראשון יא פוזאיסט מסריח שחושב שהוא סנוב כי הוא שומע דת' ובלאק... סתום תפה הומו! אל תבקרו מוזיקה של אחרים כי תמיד אנשים יכולים לעשות לכם את זה ולכן עדיף לסתום תפה לעיתים קרובות יותר! עכשיוי הדבר השני יא חתיכת אנשיםפ מוזרים! אנחנו בפורום CKY ואף אחד לא יודע שזה ראשיי תיבות של CAMP KILL YOURSELF כל החבר'ה שם גילו שמהנ שהם עושים כשהם שיכורים מאוד מצחיק הם החליטו לצלם את זה ובחרו את השם הזה אבל הוא ארוך מידיי ובגלל זה יצא להם CKY שזה בעצם ראשי תיבות ורק אחרי זה ניהיה להקה בקיצר אם לא יודעים עדיף לשתוק!

Misundaztood

New member
שים לב..

שהראשון שביקר מוזיקה שאחרים שומעים היה Skunk On Wheels בכבודו ובעצמו.

Skunk On Wheels

New member
שימי לב

שזה שביקרתי את המוזיקה שהוא שומע (ואחרי שמבקרים כל כך הרבה את מה שאני שומע אני חושב שגם לי יש זכות לאמר משהו על סגנונות אחרים ולא לאמר "לא אוהב את הסגנון", כי נמאס שאנשים קוטלים אותי ואני לא עושה כלום.) הוא התלהב מזה שהוא יודע מי אלה CKY וזה ששאל לא ושאין לו זכות לבוא לפורום הזה אם הוא לא יודע. ולזה שלהודעה למעלה, כתבתי בעצמי שרק התחלתי להקשיב לבלאק ודת', תלמד לקרוא. וזכותי לאמר מה שבא לי (מדינה דמוקרטית כביכול, אפילו ששוב ושוב מוכיחים לי שהזכות של כולם להביע את הדעות שלהם כל עוד הם לא נוגדות את דעת הרוב ואם כן אז מגיע חיסול לבנאדם שחושב אחרת, אז גם זכותי לעשות את אותו דבר לאחרים אם זה ככה, שיוויון הגיוני לא??)

Skunk On Wheels

New member
ועוד משהו

*התנתק ולא התחבר שוב אחרי שנזכרתי בזה אתמול ולא כללתי בהודעה מעל* מה פוזואיסט בדברים שלי? ואיך זה בדיוק מתפרש גם בתור סנוב? ולמה הומו זה קללה אצלך? אני לא הומו, אבל למה זה בתור קללה? (הומופוביה להמונים? ורואים שיותר ויותר הומופובים מקללים הומואים בשביל לכסות על זה שהם בעצמם כאלה ופוחדים מהתגובה של החברה). ואני שכחתי להזכיר בכל ההודעות שלי, שאתם ממש לא האנשים בשביל ציניות, ורק בגלל שהתעצבנם כל כך אז החלטתי להמשיך ולריב על השטויות האלה.... דיי כיפי, אפילו שקצת מאוס (וגם מריבים כאלה לא בפורומים דיי מאוס)..

SkateX

New member
דבר ראשון:

מי ביקר אותך על מה שאתה שומע? חוץ מזה ה''אין לך זכות להיות פה'' הייתה בצחוק...יעני איך הוא בפורום אם הוא לא יודע מי הם cky? כאילו,שכל האנשים שכותבים פה חייבים להיות חולים על cky ולדעת את כל הפרטים אליהם! וחוץ מזה מה אתה המגן על ''החלשים'' הפורום? אז אמרתי משהו....אז תסתום את הפה אם אין לך להגיד משהו רציני...

S u b Z e r o

New member
אתם ילדים קטנים!!!!!! תראו מה זה...

סה"כ מישהו שאל פה מה זה CKY ואתם איכשהו הפחתם את כל השרשור הזה לאיזה ויכוח טיפשי, מזוין ומיותר! אם זו ה"דרך" שלכם להחיות את הפורום המסכן הזה, אז ממש חבל. וזה יהיה ממש ממש מיותר בלהגיב לי "אם הוא מסריח אז אל תכתוב פה"... אז תורידו טורים, תנמיכו ווליום, ושכל אחד ישמע מה בראש שלו! איזה גנון נהיה פה. העיקר אתם רוצים לעשות פגישת פורום ולצלם ג'אקסס, הא? נראה לי הפגישה הזאת תהיה סתם איזה פיצוץ ויתחילו שם ריבים, אני ממש מצטער שניסיתי לארגן בכלל משהו כזה!

SkateX

New member
וזאת לא הייתה הכוונה שלי...

כי אני רשמתי סך הכל הודעה תמימה רק ''מישהו'' היה חייב להגיד את מה שבתחת שלו...

SkateX

New member
איזה עצבנית!!!

מזה ה''כוס אמק'' הזה יא ערסית??? סתם.... וכן! סיימנו את השירשור רק רשמנו אחד חדש ואף אחד לא בדיוק...איך להגיד את זה.....מתייחס אליו!!!!!!!!!!!

למעלה