CK

• פותח הנושא mcck
  • פורסם בתאריך

mcck

New member
CK

זרקה אותי שבוע שעבר, לא לא הכאב עוד לא עבר לא נגמר לא ייעלם לעולם, אף פעם.. אל תראו אתי קשוח, כל הזמן אני מתוח, מתפוצץ מבפנים, שונא את העניני, הורס תמצבים לא יכול לסבול בוכה כמו משוגע שכבול! נזכר בנשיקה הראשונה..פשוט טעימה מתוקה מגניבה, אני והב אותה, רוצה אותה בחזרה. מיילל ומשתגע אני עוד אתפרע! והיא תצטער שהיא טעתה כל כך מהר! אוהב אוך, כל כך כל כך, חזק חזק ..רוצה אות העכשיו, חמודה שלי, תהי איתי, אהובה שלי, תחזרי אלי..בבקשה תצטעי CK - חלק 1

sivani

New member
אביב....המילים שלך...

האמת מזכירות לי קצת ליריקס של מוזיקה מזרחית אבל חפיף. יש לך כישרון רק תפנה אותו למילים עם יותר מסר ולא מסר אישי

mcck

New member
שיבי:)

חפיף אני כותב מה שבא לי ברגע, מה שאני מרגיש באותה שנייה ודקה במצב של החיים האומללים, המוזרים והכואבים שיש לחלקינו פה.

sivani

New member
שיבי? חחחחחחחחחחחחחח

שמע בנאדם, זה טוב. אבל אני לא חושבת שליריקס כזה יכול להתאים לך על איזשהו ביט-זה דבר ראשון. דבר שני, אם אתה באמת רוצה לצאת עם משהו ולעלות איתו זה חייב להיות יותר עמוק ועם מסר לא-אישי

mcck

New member
תודה

אחלה תודה סיוון, הפנמתי..אבל הוצאתי:) אמ..דווקא אני כמעט סיימתי להקליט אותו..ותתפלאי מתאים ביותר..:)) אבל שוב לקחתי לתשומת ליבי, תודה רבה חמודה! CK

mcck

New member
תודה..../images/Emo13.gif

באמת תודה. לפי דעתי הבעיה בשירים היא לא לכתוב חרוזים, זה בשביל ילדים, הרעיון הוא לנסת כמה שיותר לשמור על הקשרים, בין כל המילים, ולא לגלוש לכ מני כיוונים אחרים, למרות שחלק יגידו שגם הם הגיוניים, אבל יש גם אנשים שלא אוהבים יותר מדי חריזות ומיליות חלקלקות. אופס..אני בשבונג CK ICQ85269524

MC ROEE

New member
שמע בנאדם |שיט

אתה מדוכא אתה מדוכא
אתה ממש צריך להתחיל לשמוע הרביעיה הפותחת פשוט בעזרתם הגעתי למסקנה א ד י ר ה רק דבר איתי ב אי סי קיו כי אההמ.... יש כאן בנות אהההמ... טוב סתם קלוט זה לא עובד היפ הופ ומוזיקת אהבה פשוט תבין אתה לא תתחתן לפחות עד גיל 20 אז לך על כל אחת בלי מעצורים ואם אתה רוצה דבר איתי באי סי קיו 104431435 ומסר לאומה כולה בעההההה?

למעלה