CK אבדון

• פותח הנושא mcck
  • פורסם בתאריך

mcck

New member
CK אבדון

עצור - אנלא שם זין! זהירות אנשם עליך עין! אל תגיד לי שהמילים לא הולכות טוב עם ראפ אני אומר לכולם תשמעו את השירים ו אפ אפ אפ! אף אחד לאמכיר אותי, פיצול אישיות סכיזופרניה פראנויה ניסיתי להתאבד כבר פעם אחת, הצילה אותי איזו אחת, ידידה קרובה, שיאהנו אנחייב לה טובה, הדבר היחיד שמדיע לה זו סטירה חזקה, מה גרמה לי להשאר בחיים, לא רוצה לא טוב לי, בחרתי לקפוץ, שם זין על חיי פוץ, עוצרת אותי באמצע, רק מגבירה לי את הכריזה משאירה אותי פה לחיים מחורבנים לחיים לא בריאים, מגעילים, דוחים, כואבים, רותחים, צורבים. אם אין לי את האהבה שלי ממנה, לא רוצה להשאר בלעדיה, לא אכפת לי איך יגיבו ההורים שאמא תגלה את הגופה הכחולה - תסתכלו על הפנים אני רוצה אותה - היא לא רוצה אותי, בשבילי הכל נגמר, הכל כל כך מר, אכזר, בוטל. הכל בוטל, נגמר, מזמן, עבר. אין לי מה לעשות פה, בדרך לנסיון השני, הפעם הידידה לא תצליח לעצור אותי. מה את לא מבינה? מה הבעיה? חמודה, מתוקה. CK שלכם קופץ לאבדון, לא תעזור שיחת ידידה בטלפון, הנשמה צועקת אותה היא פשוט צריכה אותה אההה

m.n

New member
אתה רציני??????

השיר נשמע לי מאוד מפחיד..... ואם זה סיפור אמיתי אז זה בכלל מזעזע

mcck

New member
2

גופה מרוסקת..נפלה מ6 קומות, בבוקר יתעוררו האנשים - צרחות צווחות אמא רואה גופה כחולה עם פנים של עצב, גופה מרוסקת רק השפתיים נשארו, רק השפתיים שרדו, הם אומרות אני אוהב אותך, הם אומרות זה כואב כל כך. במשך הקפיצה..כל כך ארוכה..כל כך איומה חשבתי עליה..האהובה..אני אוהב אותה. מה לעשות, אין סיכוי לחיות .

sivani

New member
אביב, בן אדם!

אתה חייב לצאת מזה קצת אני יודעת מה עובר עליך (מעניין למה...) אבל בכל זאת, אולי תנסה לכתוב על דברים שמחים?

mcck

New member
זריחה

מה לחייג? הבן אדם כבר החליט מזמן הכאב לא ייעלם אף פעם, הוא נשאר כבר עולם. מחכה לזריחה, ובקפיצה שלו תהיה צעקה, אני אוהב אותך ילדה! מחר בחדשות יגידו חה חה חה.

babe10

New member
היי, אתה רציני????!!!!! ../images/Emo5.gif

מה קורה איש? הכל בסדר? אתה מפחיד אותי...

lena r

New member
בן אדם אתה קצת אבל רק קצת...

פסיכופת!!! אלוהים אתה בסדר? נראה לי את צריך פסיכולוג ודחוף! אתה אשכרה מפחיד... הכול בסדר? אנשים תעשו משהו הבן אדם במשבר פה!!!

Gershenman

New member
מישהו שכח את הכדורים....

אחי..... השיר הזה מפחיד...... הייתי מציע להירגע......

MC ROEE

New member
לא ככה לא ככה

ככה נמאס - לחיות כל היום בחשש שאף אחד לא מבין אותי מה אני חש כמו איש הקש יש לי לב ויש לי רגשות ומי שלא מבין שיישרף בלהבות "HOT HOT" ונמאסו עלי כל האזרחים שגורמים לי לחשוב פעמיים על החיים חושבים עצמם יותר גדולים ואז ישר יורים לפנים כן כך הם מכוונים וגם אם אתה חושב לחפש צלע אנושית ואתה מגלה שהמציאות ממש לא ממשית אישית - חבר שלי רצה כבר לקפוץ לא צוחק החיים שלו ממש היו בבוץ כן אני רוצה להגיד לו תבין אתה בבעיה איך שנולדת נפלת לתוך בור הסכנה 99 אנשים אתה המאה כן תתעורר תבין זו המציאות ורוב האנשים היו מתים כבר למות ללכת לגיהנום לא להתחיל את היום להתעורר ישר בבוקר ולגלות שהכל היה חלום זה סתם משהו שחיברתי בין כמה שירים שלי אל תחשיבו את זה כשיר אמיתי זה סתם חרא על הכביש שאומר לעצמו קדיש "טישו" - שיודע לעשות את זה יותר טוב

*-*SUNSHINE*-*

New member
האמ..... ../images/Emo5.gif

אתה על אקמולי תות שזה ככה??? זה קמת מפחיד יו נאו....

Aspasheshet

New member
טוב אם אתה רציני...

אז תקפוץ כבר ,כי אם אתה לא רציני אתה סתם מלחיץ פה אנשים בפורום ואם אתה רציני ותקפוץ נוכל כולנו להגיד הכתובת הייתה על הקיר...אה כן וגם נוכל להגיד שהכרנו אותך וירטואלית. קיצר אדיוט ,אם אתה רציני לך לפסיכולוג אף בחורה לא שווה את זה.אם אתה לא רציני אז תעשה טובה ותעבור לכתוב רוק זה קצת יותר מתאים שם. אספששת ,ש..נראה לכם?!?!?

למעלה