city hall

city hall

ראיתי פה הרבה המלצות על הסדרה הזאת ולכן החלטתי לצפות בה.. אך אין לי שמץ של מושג איך אני אמורה להוריד ולחבר את התרגום בעברית..(ניסיתי לראות באנגלית קצת מסובך לי חח הרבה מונחים שלא הבנתי..) אני אשמח לכל עזרה אפשרית=]

ראיתי את זה אבלל..

רשום שם... אבל לא הצלחתי להבין איך אני אמורה לחבר את כל החלקים של הפרק.. הורדתי את התוכנה אבל את ההמשך לא הצלחתי להבין..=\ את יכולה להסביר לי בבקשה?

desire33

New member
תעשי בדיוק לפי ההוראות:

מורידים את התוכנה מהאתר: http://hjsplit.en.softonic.com • מורידים את כל החלקים של הקובץ שרוצים לחבר לאותה התיקייה. • פותחים את התוכנה hjsplit ובוחרים JOIN. • במסך שנפתח בוחרים Input File ומוצאים את התיקיה עם הקבצים. • בתיקיה שתיפתח אפשר לראות רק את הקבצים שמסתיימים ב 001 (002 והלאה לא נראים) – לבחור את הקובץ של הקובץ שרוצים לחבר להקליק Open ואח"כ Start. • כשהתוכנה תסיים לחבר את הקובץ תעלה הודעה בחלון קטן והקובץ המחובר יופיע בתיקיה בה שמרתם את הקבצים המחולקים (001, 002…). • אחרי חיבור הקובץ אין צורך בקבצים המחולקים ואפשר למחוק אותם.

סורי על האטימות...

אבל מאיפה אני מורידה את כל החלקים של הקובץ? מה לא ניסיתי וזה לא עובד ליי..=\

kler18

New member
בתאלוש היקרה../images/Emo13.gif כיצד להוריד את CITY HALL

כשאת מגיעה לחלק של הפרקים את לוחצת על פרק ראשון שמתחלק ל4- חלקים . תלחצי על מס- 1- ואז יפתח לך חלון חדש
עם הכתובת למטה.תרשמי את האותיות (שלוש אותיות וספרה אחת)ללחוץ על DOWNLOAD FILE תמתיני 45 שניות.(עד שהמספרים נגמרים) ואז תלחצי על REGULAR DOWNLOAD יפתח חלון שיאמר לשמור או לפתוח וכו' תלחצי על לפתוח ואז החלק הראשון של הפרק יתחיל לרדת (200 MB ) זה לוקח זמן רב וזה תלוי במהירות ההורדות שיש לך באינטרנט. רק לאחר שהורדת את כל ה 4 תוכלי לגשת לתוכנת האיחוד. ושם כבר הכל ברור ב ה צ ל ח ה !!!
http://www.megaupload.com

Verona04

New member
ועכשיו אתן יכולות לנשום לרווחה! ../images/Emo96.gif

עד הפרויקט הבא....

kiCkiC

New member
../images/Emo124.gifפרק 20 מוכן ומזומן../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

Verona04

New member
../images/Emo10.gif אוף, לא כ"כ מזומן...

זה מה שכתוב באתר - The file you are trying to access is temporarily unavailable
הגיוני?

giligil11

New member
לגמרי הגיוני

כניראה בשל העומס. גם לי זה קורה, בינתיים תורידי חלקים שכן יורדים עד שירד העומס ~

kiCkiC

New member
כבר אמרתי שמרפי עובד פה אקסטרה נכון?

אז החליטו לעשות אקסטרה בעיות בפרק האחרון ולחרבש את ההורדות.. חברים, סבלנות ולרפרש מידי פעם את הדף - זה יוריד בסופו של דבר - יש כבר חבר'ה שהורידו את כל הפרק כך שבעיה עם הקבצים אין... רק סבלנות!

giligil11

New member
עוד הצעה

הצלחתי להוריד את כל החלקים. תנסו לרענן ולחדש כתובת IP, לי זה עזר ~ ב ה צ ל ח ה

7han

New member
תודה בננות הורדתי את הפרק שהחיינו כמו שאמרתן

נעומי מורן אתי מישעוד תרגמה תודה מחכה לפרוייקט הבא קחו מנוח ה כן אבל לא ארוכה חחחחחחחחחחחח המון המון תדוה

Gitana

New member
תודה ענקית!!!../images/Emo140.gif

מאוד נהניתי מהסדרה!!! כבר מעלה תגובה על הפרק האחרון
תודה רבה רבה לכן על התרגום המעולה!!!

nurit224

New member
יששש הולך להיות לי סופ"ש נהדררר ../images/Emo24.gif

התחלתי להוריד את הפרקים ועד סופ"ש מקווה להוריד הכל ולהתחיל לראות כבר ביום חמישי בערב כי בשישי לא עובדים חחח
לכל המתרגמות על העבודה הקשה ועל הסבלנות

למעלה