Citizen Erased VS. The Small Print

NiKi†a

New member
Citizen Erased VS. The Small Print

Pipe Dreamer

New member
למה להקשות עלינו? ../images/Emo10.gif

שני שירים גאוניים. נקודה. מוזיקלית, מילולית, בכל אופן אפשרי. באמת באמת באמת שאני לא יודע... שניים מהשירים האהובים ביותר עלי. אבל אני נוטה לטובת סיטיזן, לא יודע למה. בכל מקרה, אם זה היה מבחן הייתי נכשל

NiKi†a

New member
אני יודעת שהם גאוניים ../images/Emo13.gif

בגלל זה נתתי אותם ^_^

L A D Y B U G 2

New member
למה? למה?

וואי זאת שאלה קשה...אין לי מושג במה לבחור FUCK איך חשבת על שאלה קשה כזאת? אני נמנעת

Franz Ferdinand

New member
פאק שירן! זה לא פייר!!!../images/Emo93.gif

זה ממש קשה! מכל הבחינות האפשריות לניתוח שירים; מילולית, מוזיקלית, קצבית, רגשית, עוצמתית... שני השירים האלה הם ממש יצירת מופת! בגלל שהם כל כך מעולים מכל הבחינות החלטתי ללכת על הדבר היחיד שיש באחד מהם שיותר טוב מבשני - הפזמון. בחירתי היא Citizen Erased הפזמון בשיר הזה פשוט מוצף רגש, ולדעתי יותר יפה מאשר ב TSP. אז, זהו, בזאת סיימתי...

Keenan RiP

New member
אההההההההההההההה!!!

מרטתי חצי מהשיערות שעל הראש שלי כדי להחליט!! זה ממש קשה
אבל.. TSP

FreeLanceR2

New member
אוי נו

לא יודעת...מזה? איך מישהו יכול להחליט בינהם?? אי אפשר,לא יודעת אני אוהבת את שניהם

positive energy

New member
citizen erased

tsp זה אחד משני השירים הכי טובים באבסלושן, אבל אין על סיטיזן

dirty boots

New member
אוף

זה קשה. שכחתי איך סיטיזן נשמע אבל אני יותר זוכר את דה סמול פרינט אז אבחר בו. אה כן חשבתי משומה עד היום שקוראים לאוריג'ין אוב סימטרי אוריג'ין אוב סאמרי P: אני בקרוב קונה

normajane

New member
citizen erased

ללא ספק. שיר מצוין. למרות שאת הרעיון של TSP אני אוהבת יותר.

gesusonline

New member
Erased

אני בנ אדם של מוזיקה - ומבחינה מוזיקלית סיטיסן הרבה יותר מדהים. זה שיר שאפשר לבכות איתו. וגם העובדה שהוא לא שיר- הוא סאגה עם מלא פארטים שונים ומגוונים ולא בית פזמון בית תום

למעלה