Circulus

מורנא007

New member
Circulus

האלבום הגיע אלי. מומלץ בחום לחובבי קומוס וחובבי פרוג פולקי עם הרבה פלפל וריקודי מכשפות ביער.
"'The Lick On The Tip Of An Envelope Yet To Be Sent' is the debut album from UK based outfit Circulus. Managing to combine the sounds of Seventies prog rock, medieval chamber music, and avant-garde folk rock, the album has been described as a mix between Jethro Tull, Emerson, Lake, And Palmer, and Blackmore's Night."​

B a z a

New member
צריך לבדוק את האלבום

אגב מורנא, אתה מכיר את Jan Dukes de Grey? עוד להקה שמזכירה את קומוס, אם כי ז'ן דוקס פעלו בתקופת קומוס ולא בשנים האחרונות עמו Circulus.

B a z a

New member
בפרוגארכיבז יש את יצירת המופת שלהם

Sun Symphonica יצירה מטורפת באורך 19 דקות, כאן

pinnacle

New member
יפה מאוד../images/Emo68.gif

מזכיר מאוד את JETHRO TULL המוקדמת. טוב, הרבה פולק פרוג.

B a z a

New member
2 הקטעים האחרים באלבום גם טובים

השני - Call of the wild - רגוע יחסית ומאוד פולקי, וכולל גם סולו ארוך של גיטרת 12 מיתרים. הקטע האחרון ששמו הוא כשם האלבום פחות פולקי, הוא דווקא פסיכדלי, והוא יחסית "כבד" לשאר האלבום. שורה תחתונה - זה אלבום מומלץ מאוד. הכרתי את האלבום הזה בזכות הביקורת של Hugues Chantraine, שהוא ללא ספק המבקר הכי טוב (והכי פורה) בפרוגארכיבז, יש לו טעם מעולה. בעיקר בזכותו הכרתי להקות מצויינות כמו הרמוניום, קומוס ,גנידרולוג ואני בטוח שיש לי עוד הרבה מה ללמוד ממנו. הנה העמוד שלו באתר

מורנא007

New member
מצד שני

הוא נתן 5 כוכבים ל- FOCUS - Hamburger Concerto ורק 3 כוכבים ל- HAIZEA - Haizea. ברור שאפשר ללמוד ממנו, אבל טעמו אינו תורה מסיני

giloni

New member
הייתה לי הזכות

שהייתה מקרית לגמרי, לראות אותם בהופעה חייה לפני שנתיים בלונדון. ממסמרים! מאחר ורוב הדברים שמיוצרים על-ידי להקות רוק עכשוויות טבולים באופן כזה או אחר במטאל או בגראז', זה קצת יוצא דופן לשמוע רוק כזה עכשיו. ז'אן דוקס וקומוס הם ללא ספק הבסיס, אבל מה שקירקולוס מייצרים ראוי להערכה רבה יותר בשל התקופה שבה הם עושים את המוסיקה שלהם. גם ל Mostly autumn מגיע כבוד דומה, אם כי הם לא מגיעים, לדעתי, לאיכויות של קירקולוס. מומלץ מאד יקי

מורנא

תודה על ההמלצה בהחלט אלבום מרשים ושווה רכישה. אלבום מיוחד מאוד,ממש הפתעה. אגב,רכשת אותו בארץ? אם כן אז איפה?

למעלה