circle of geese

anouska

New member
circle of geese

היי
באתי להתייעץ איתכן הדפסתי את הבלוק מהאתר והתחלתי לתפור לפי ההסבר שרכשתי מהידע וההסבר של נווה בפייפר פייסינג אך לאחר שסיימתי את הבלוקים לא הסתדרו ,כוון המשולשים אז נסיתי ונסיתי עד שהפכתי את הסיבוב ונראה לי בסדר,. מה הטעות שלי שעוד שני בלוקים היו באותו כיוון ? היה לי קשה בהתחלה אך הסתדרתי מחכה לעצות והערות ,תודה

חושבת שמצאתי את "הפושע"

קודם כל - למען הסר ספק - מלמעלה זה נראה יפה, האווזים עפים להנאתם ונשאר רק לגהץ. (בעיקר בפייפר פיסינג צריך לגהץ היטב כי אנחנו מותחים את הבד קצת כשמוציאים את הנייר)
נראה לי שהבלוק הימני למטה הוא "הפושע" . בכל הבלוקים האווזים ממשיכים כאילו במעגל , ורק שם המעגל ניתק. אולי הדוגמה התהפכה לך צד שמאל עם צד ימין?
מה שאני עושה זה להדפיס את הבלוקים של פייפר פיסינג בהקטנה, לצבוע להדפיס כמה בלוקים שצריך כדי לראות את הדוגמא המושלמת ולשים כך שאראה את התמונה השלמה. זה עוזר אח"כ בבדיקה עצמית.

נ אוה

New member
כמו שיוספה אמרה, הבעיה בבלוק הימני למטה

יתכן שאם תסובבי אותו הבעיה תיפתר.
מצד שני יש עבודות בפייפר פיסינג שצד ימין הוא ראי של צד שמאל , כלומר זו אותה דוגמא אך הכיוונים שלה הפוכים
ואז היית צריכה להדפיס פעמיים כל צד כדי להשלים עיגול

נ אוה

New member
שכחתי לכתוב שהעבודה יפה ומדוייקת

הסתכלתי בדוגמה באתר הזה
ויש רק תרשים אחד לכל 4 החלקים.
יש שם תמונה איך להניח את הרבעים ולקבל עיגול.
תעזרי בתמונה

alizaap

Member
את צריכה לסובב את הבלוק הימני התחתון ב-180 מע

מעלות- כאילו להפוך את הלמעלה שלו - שיהיה הלמטה שלו.
וזה יפה מאוד מאוד.

anouska

New member
תודה לכן, כשהדפסתי יצא שתי

צילומים והייתי בטוחה שזה אחד לצד ימין ואחד שמאל אך אז מכל תדפיס שכפלתי שתיים בלי לבדוק כנראה בדוגמא כזאת חייבים לצבוע לפני ולבדוק,יש עוד שאלה מה הוא הנייר המועדף לפייפר פיסינג?
תודה לשיתוף

anouska

New member
בשעה טובה סיימתי את מזרון השידה

בנות היה לי מאד קשה להכין את הריבוע האחרון ,אולי היה לי טעות מהתחלת העבודה, פרמתי כמה פעמים ותפרתי ריבועים מחדש עד שהצלחתי עכשיו בדרך מגן ראש ושמיכה,גם זו הפעם הראשונה שהשתמשתי ברגל הולכת, היה לי כיף להתנסות במשהו חדש .

למעלה