!!!!!!!Cinema Prices went to 25 nis

  • פותח הנושא Sefy
  • פורסם בתאריך
מעט מדי, מאוחר מדי.

פעם הייתי הולך לקולנוע כל יום שישי גם אם לא היו סרטים ממש טובים. צורה של בילוי כזו. אבל היום כשיש לי DVD למה לי ללכת לקולנוע? גם ככה המצב הכספי לא מדהים ואני חושב על כל שקל. המון זמן לא הלכתי לקולנוע בגלל המחירים של 33 ש"ח לכרטיס ולא לשכוח את עמלת קולנועפון שזו ממש גניבה של 4.5 ש"ח לכל כרטיס. אם שירות קולנועפון היה יורד לעמלה של שקל לכרטיס עוד הייתי הולך אבל אני בטוח שאז היו מוצאים לי משהו אחר לשלם עליו. עד עכשיו זה נראה כמו קרטל של מחירים בין בתי הקולנוע שכולם לוקחים את אותו הסכום. אולי זה ישתנה סוף סוף.
 

n i v1

New member
אני בדיוק כמוך

מאז שהמחירים עלו למעל 30 שקל, אני לא נכנס סבערי האולמות. יש גבול. וזה נהיה עניין עקרוני, חבריי יודעים על זה. אני לא הולך לקולנוע. עכשיו כשזה יעלה 33, אני כן אלך, אבל זה רק לקיץ. דיוידי היא אלטרנטיבה ראויה. אחרי הקיץ , כשהמחירים יעלו, שוב לא אלך
 

Sefy

New member
חברה! זה 25 שקל! ובדיוק בזמן הנכון!

כל הסרטים הטובים מגיעים! אני לא יודע מה איתכם, אבל אני בהחלט הולך לנצל את ההזדמנות וסוף סוף לראות שוב סרטים בקולנוע!
 

P0P

New member
עם כל הכבוד לרב חן --> כנסו

הייתי באולם שלהם בקניון עפולה וחוץ מסאב ושני רמקולים שטוחים וקטנים שום דבר טוב אין שם. אתם מדברים על מחיר הכרטיס? תדברו על מחיר הפופקורן. אם אתם רוצים לראות סרטים אז רק בסינמה סיטי כי מה לעשות למרות שזה יקר לפחות זאת חווייה כמו שצריך !
 

Sefy

New member
הקולנוע בנתניה מצוין!

ואני לא מתכנו לשלם 100 שקל לכרטיס לסרט שאני יכול תוך איזה חודשים לקנות ב DVD באותו מחיר! ולא מעניין אותי איזו מערכת קולנוע יש להם! וחוץ מזה, בארץ קולנוע זה יודע חווית סיוט מאשר חוויה! כל המאפנים האלה שלא סוגרים פלפונים, מדברים במשך כל הסרט והילדים המפגרים שזורקים פופקורן כאילו והם בני שנתיים או משהו!
הקולנוע היחיד שבאמת נהניתי ממנו היה באוסטרליה! גודל היה פי 4 מהקולנוע הגדול ביותר שלנו! בלי פלפונים, בלי הפסקות באמצע הסרט, ובלי אנשים עם אינטלגנציה של פרפר! עכשיו זה היה קולנוע!
 

אילן די

New member
עקרוני שמקרוני

מחירי כרטיסי הקולנוע בארץ הם מן הזולים בעולם. לצורך השוואה - מחיר ממוצע בקולנוע בארה"ב הוא 9$.
 

Lu Tze

New member
לא חוכמה...

הכל תלוי בשיקולים כלכליים של המפיצים. אני חושב שהיחס בין המשכורת הממוצעת למחיר הכרטיסים הוא יותר גבוה פה מאשר בארה"ב.
 

Sefy

New member
בדיוק! ככה מחשבים מחירים!

לא סתם מחיר כרטיס! אלה בהשוואה לפי יחס המשכורת! ובארץ הישראלי הוא אידיוט שישלם כל מחיר! בכל הם ילחמו על סנט במחיר החלב!
 

Sefy

New member
אופס: בכל = בחו"ל

כמה שאני שונא לכתוב עם טעויות!
 
למעלה