ci sono italiani ?

ci sono italiani ?

היי. קוראים לי עמנואל. בן 17 וחצי. ורציתי לשאול את האיטלקים בפורום, איך הקו התייחסות של האיטלקים והממשל האיטלקי להומואים ? איך פרודי, שנבחר לפני מספר שבועות, בנושא ? אני שואל כי זה מסקרן אותי. עליתי בגיל 5 מנפולי ואני מתכוון לעזוב את הארץ אחרי צבא ולהגר בחזרה לאיטליה. איך זוג הומואים איטלקים יכולים להתחתן ? אם הם יתחתנו מחוץ למדינה במקום שמאפשר נישואים חד מיניים, איטליה תראה בנישואים מאושרים בסופו של דבר ? ובקשר לאימוץ ? תודה רבה על התשובות....

TrigATUSA

New member
למיטב ידיעתי איטליה לא נותנת דבר

אף זכות לזוגות חד מיניים, ולא מכירה בנישואים ממדינות אירופאיות אחרות מבחינה זו היא מהשמרניות והמפגרות במדינות האיחוד מצד שני הפספורט האיטלקי שלך מאפשר ללך ללכת לחיות במדינות מתקדמות אמיתיות, כמו הולנד או שבדיה למשל

eig

New member
איטליה נותנת אומנות,

יש מי שיסכים שזה לפעמים שווה יותר מכל דבר אחר. בשביל אומנות אמיתית צריך לפעמים להקריב. עממה, לפי ביקורים קצרים שהיו לי במילנו הקהילה שם פתוחה ונחמדת, ופעילה... ביום שתמצא חתן תמיד תוכלו לעבור למקום אחר באיחוד

itay82

New member
אמנות?

המממ... איטליה כבר לא נותנת אמנות מזה לפחות 90 שנה. מבחינת הקהילה בחיים לא ראיתי מקום יותר סגור מאיטליה, ואני משווה כאן אפילו לפולין. אבל עם דרכון איטלקי אפשר להגר צפונה. מזג האוויר אולי לא משתפר, אבל כל השאר כן!

ciccio

New member
למה ללכת לחיות במדינות מתקדמות

כשהאוכל שם מחורבן, האנשים מדברים בשפות מזוויעות, מזג האוויר שווה לתחת וגברים... או הגברים כל כך לא מגיעים לקרסוליים של הים תיכוניים החביבים עלי... אז לא נתחתן, ניחא... עוד פחות מעשור יחייבו את איטליה בהסכמי זוגיות חד מיניים.

CANADA1979

New member
Doesn't the EU force Italy to

accept few things, like gay marriage or something? do they at least have common law agreements that allows the other non european partner to stay in Italy? I was wondering...​

itay82

New member
בענייני האיחוד האירופי

אתה יכול לפנות לשרשורים מוקדמים בנוגע לחברות מזרחיות...

TrigATUSA

New member
או, רק בנים יש לך בראש

אז שתדע שקודם כל, המחקר האמפירי מגלה שיש יחס ישר בין מידת הפרוגרסיביות של המדינה והגודל
כזה אני, מקריב עצמי על מזבח המדע

ciccio

New member
לפי המחקר האמפירי שלך

אוגנדה וזאיר אמורות להיות המדינות התקדמת בעולם...

CANADA1979

New member
trig I have to admit I was confused

about your message, I took a shot, I guess it didn't work!! so do explain Dahling!! hehhehe​

TrigATUSA

New member
when I talked about size

I did not refer to the size of the country rather to the size of its inhabitants

itay82

New member
אל תתחיל

לדעתי בכלל לחיות מדרום לליון זו טעות. אוכל מחורבן? שפות מזוויעות? ומה הבעיה שלך בדיוק עם הגברים כאן? חכה חכה... אני עוד אוציא את העוזי שלי... כבר מזמן תכננתי לבצע רצח עם באיטליה :)

למעלה